Most 2013-ban mi a legolcsóbb cigaretta?
Figyelt kérdés
Amit szívtok kérlek annak is mondjátok az árát :)2013. jan. 18. 19:39
1/5 anonim válasza:
Ne szívd ha a legolcsóbbat keresed.
4/5 anonim válasza:
szerintem a legolcsóbb a magyar gyártmányú PEGAZUS
530 ft viszont 20 darab van benne és ami a legfőbb 13centiméter hosszú ez a barna szivarka, namost ha ezt ketté
vágod ( én egy éles késsel szoktam még bontatlanul)
a két fél rész ugye 40db / doboz egy fél cigi pont akkora mint egy 100as cigi filter nélkűl, ezenkívűl van hozzá szipka is tizes csomagolásban , egy szipka tiz cigire elég tehát egy dobozhoz 4-5 darab kell, ez a szipka a káros anyag 60%-át begyűjti Próbáld ki hátha beválik.
5/5 anonim válasza:
Még annyit , hogy mint mondtam külön öröm 20darab van benne ergó nem lopnak el tőled dobozonként 1 szálat, a mocskos állatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!