Az olcsóbb fajta cigaratta többert árt, mint a minőségi márkák?
350?mit szivsz szivarkat?akkor ne csodalkozz hogy kohogsz..-.-
amugy nem feltetlenul mert pl a marlboro egy rakas szar d óe majdnem olyan draga mint a dunhill..es nem a mennyiseg hanem a minoseg szamit.szivj el 1 doboz dunhillt vagy par szal golden gatet.maris latni fogod a kulonbseget
Hát ha hihetünk a dohánygyáraknak akkor minden egyes dohány márka más és más folyamaton megy keresztül az ültetéstől a kész termékig. Itt gondolok a napsütéses óráktól, az öntözésen és a válogatáson át, a tisztítás és vegykezeléseken keresztül a töltő folyamatig. Az hogy mi mennyibe kerül nem feltétlen tükrözi a minőséget, de az is biztos hogy a magasabb áruak között több a magasabb minőségű termék. Én a leszokásom előtt áttértem a sodrásra és ott igencsak észrevettem hogy ha mondjuk REDBULL, vagy DRUM dohányt vettem akkor abból például kevesebbet szívtam mint mint a gyengébbik pl szofi dohányból, vagy dobozos cigiből. Míg dobozból 1-1,5dob/nap fogyott addig a minőségi dohányból 60as/6mm cigit tekerve 10-max15 szálat szívtam/nap.
Ráadásul valami új "szabványnak" megfelelően a dobozos cigik nagy részét úgy csinálják hogy ha nem szívod aludjon el. mivel a gyári cigiknél nem sodrásról beszélünk hanem töltésről ezért ezt csak "vegyi" úton lehet elérni (azaz elősegíteni). Pl.: asszem a multi elalszik, de a piros viceroy nem.... Szerintem ha jót akarsz akkor csavard a cigit, sokkal fílingesebb, sokkal jobb minőségű dohányok vannak és nem utolsó sorban még ha a drágább dohányokat veszed még akkor is olcsóbb.
igazából elsősorban arra kellene gondolni, hogy a szervezeted nem bírja a cigarettát, és nem annak árával és minőségével van a probléma...
lehetséges, hogy a szervezeted így jelezne, hogy állj le...
én keveset szívok, egy doboz cigi sokszor kitart két hétig is. ha azt észlelem, hogy köhögök, vagy "nehéznek érzem a tődőm", akkor egy darabig egyáltalán nem gyújtok rá, és aztán jobb lesz...
tudom ajánlani :)
de az lenne a legjobb, ha elmennél orvoshoz, nehogy baj legyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!