Ez milyen fajta cigi ami a képen van? Magyarországon lehet ilyet kapni valahol?
2012. dec. 16. 14:32
2/5 Gabriel3862 válasza:
Láttam mar ilyet egy cégi utazásom során,főleg a lányok koreben közkedvelt-Romaniaban
3/5 anonim válasza:
Magyarországon nem igazán kapni, próbáld meg itt: cheapcigsclub.com, rendben kiküldik, nincs vele baj.:)
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:))
2012. dec. 23. 16:57
5/5 anonim válasza:
Mikor megláttam a kérdést, rögtön gondoltam, hogy ez lesz :DDD
Sobranie Cocktail, én Szerbiában élek, itt van még a sarki kisboltokban is (onnan tudom hogy nekem csak ott adják ki:D) már régóta szemezgetek vele, de elég drága (persze itthon viszonylatban -.-, na meg itt elég olcsó a cigi, a magyarországiak szerint :D) ahhoz, hogy csak úgy hétvégén szívogassam. :( (alkalmi dohányos vagyok)
Azt hiszem 370-400 dinár körül van, az átszámolva 1000-1200 ft között kb...
Ha esetleg nem tudnád beszerezni, és állnád a postaköltséget, akkor én szivesen veszek neked, és elküldöm.
Esetleg ha Szegeden vagy a közelében élsz, akkor személyesen is átadhatom, viszonylag sűrűn járok át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!