A 13 éves öcsém cigizik, mit csináljak?
szóval, öcsém 13 éves, és egy nagy gyökér, életre nem alkalmas kis hülyegyerek
egy nyugis helyen lakunk, eddig ide járt suliba, de mivel szerencsétlent szekálták az osztálytársai hogy milyen nyomi átjött suliba a fővárosba, ahol ugye sokkal romlottabb a közösség...
tegnap kaptam egy fülest osztálytársamról hogy "most legyek smucig? tudtad hogy tesód cigizik?"
én meg nem hittem el neki, mert amilyen kis szerencsétlen nyomorék mint mondtam, ki nem nézni belőle
erre ma tök véletlenül rajta kaptam, mert fél utcával ment előttem (bár ő nem tudja hogy láttam)
és szerintem egy 13 évesnek még nagyon nem kéne felnőtteset játszania...főleg nem az én öcsémnek
és nem tudom mit csináljak
anyámnak nem akarom beköpni mert az mekkora szemétség lenne már, de én meg mondhatok neki bármit, úgyse hatna rá
MIT CSINÁLJAK?
16/L
Először is meg kéne értetni vele egy-két dolgot:
-marhára nem menő már dohányozni felnőtteknek sem, sőt, égő
- hülyének lenni sem menő - amit ő csinál, az viszont hülyeség.
- költséges, büdös, és egészségkárosító.
Megmutatnék neki néhány filmet a dohányzás okozta károkról. Tüdő, légcső, és egyéb szájüregi daganatok, dohányzás miatt, nem szép látvány, és nem kellemes dolog.
Ha ez nem fog rajta, mondd meg neki, hogy befújod a szülőknél. Azzal rosszabbul jár. Komolyan, legyen már esze. Felnőttként majd megnézheti, hogy az iskolában most menő srácok mire viszik. Azok általában suttyók maradnak. A kis nyomikból lesznek a valakik. Ha nem cseszik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!