Ilyen fiatalon rászokni? Azt hittem, hogy tudom irányítani. Hogyan tudnám elérni, hogy ne kívánjam?
Figyelt kérdés
Egy (csak) 17 éves lány vagyok, aki elkövetett egy hülyeséget és rászokóban van a dohányzásra. Eleinte úgy gondoltam, hogy egy egy szál egy egy bulibaN belefér. De több lett annál, és most már 2-3 hónapja minden nap elszívok egy szálat, mert kívánom, és (sajnos) van rá lehetőségem, anélkül, hogy én költeném rá a pénzt, mivel apukám cigarettázik, és bármikor el tudok csórni tőle egy szálat, anélkül, hogy észrevenné,hogy hiányzik. Ma vettem egy csomaggal magamnak, mivel fogyókúrázom,és hogy "ne legyek éhes", de annyira furdalt a lelkiismeret, hogy felét kivettem, és apumnak adtam a másik felét, hogy "találtam valahol". Ma elszívtam 5 szálat, és a maradék 5-öt összemorzsolva kidobtam az ablakon, az előbb. Nagyon le szeretnék szokni arról a napi egy- egy szálról, hogy sírni volna kedvem, és sírok is! Nem vagyok egy rosszul nevelt, buta lány, de rossz társaságba keveredtem és ez lett a vége. Orvosira készülök, és ekkora hülyeséget nem csinálhatok! KÉRLEK! :(2013. jan. 14. 19:37
11/13 anonim válasza:
"Ma vettem egy csomaggal magamnak, mivel fogyókúrázom,és hogy "ne legyek éhes""
Ez a legnagyobb böszmeség!!!
Ha rajtamn múlna, akkor minden cigarettához kevertetnék étvágygerjesztőt, hogy senki se próbáljon cigivel fogyózni!
12/13 anonim válasza:
Hallod szívjál nyugodtan Xddd én 14 évesen napi 3-4 szálat elszívok, és abszolút nincs lelkiismeretfurdaláson Xdddd
szóval ha jól esik szívd, napi 1 szál nem veszélyes
13/13 anonim válasza:
Utolsó! Aki 14 évesen 3-4 szálat szív el, az 18 évesen egy dobozt. Senki sem egy dobozzal kezdi, hanem napi 1-2 szállal.
Kedves kérdező, mi van veled? Szívsz még? Mennyit? A fogyókúrás célból való dohányzás a lehető legnagyobb böszmeség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!