Hol lehet Sobranie cigarettát kapni?
Figyelt kérdés
Itt van róla egy kép ha valaki tudja honnan lehet szerezni az légyszives szóljon fontos lenne.
2013. jan. 13. 13:22
11/21 conankalandor válasza:
Nem, ismerősöm kint tanul és csoport társa ilyet szív és megkérdeztem mennyi. Azt mondta forintban kb. 4500 doboza. Nekem ez a pár doboz ami van az Oroszországból van. Volt ott pár elintézni valóm és hát éltem a lehetőséggel hoztam pár dolgot ami kint olcsóbb mint itt. ;) De az orosz ár nem sokkal több mint a szerb szóval van haszon rendesen rajta de csak kis tételben hoztam és hát annak az eladásával annyira nem kell sietni így hát belefér hogy ennyiért adjam.
12/21 anonim válasza:
Értem, szóval Oroszországból :)
Hú, hát azért az osztrák ár az nem semmi.:D
13/21 conankalandor válasza:
Hát igen de a keresetek és az adók mértéke is más szóval szerintem aki ilyet szív kint az kibírja. :D
14/21 anonim válasza:
Igen, azt gondoltam. :)
Mondjuk Szerbiában már az a 370 dinár is soknak számít érte...
15/21 anonim válasza:
Én is Oroszországban vettem - nagyon olcsón. Mivel ott a cigi és pia is olcsó.
Ahogy az előttem szólók írták, a környező országokban érdeklődj.
16/21 anonim válasza:
Bocsánat lehet, hogy nagyon későn szólok:D de aki írta hogy van egy sobranie cocktails-a és két black russianja annak még megvannak? Mert én megvenném őket!! Fuhh jó későn írtam:( Ha valakinek van eladó az az írja pls. Köszönöm:)
17/21 anonim válasza:
Ha valakit esetleg még érdekelne, akkor én tudnék küldeni bármilyen Sobranie cigit Szerbiából.
18/21 anonim válasza:
Sziasztok, engem érdekelne folyamatosan ilyen cigi kérlek bárki tud írjon árat és emailt ide:
hgpeter88@gmail.com
Köszönöm!
19/21 anonim válasza:
Én is adok el nálam 3000ft volna az ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!