Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » E- cigiről vélemény?

E- cigiről vélemény?

Figyelt kérdés

Konkrétan erről beszélek: [link]

ez tényleg nem egészségtelen? kinek van már vele kapcsolatban tapasztalata? :D hogy működik? mindent irjatok le légyszi! :D

köszi előre is! :D:D

2013. jan. 12. 12:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt az ismerőseim körében sokaknak volt, panaszkodtak is rá rendesen, hiába volt a nikotinos patron, de ugyanúgy sóvárogtak a cigi után.
2013. jan. 12. 12:41
 2/11 anonim válasza:

A sima dohánynál biztos nem károsabb, olyan mint egy vizipipa, csak itt nem víz, ami szűrné, de nincs is mit. Vegyi alapó löttyöt töltesz bele, állatokon végeztek kísérleteket először, nagy mennyiségű pg-vg gőzt lélegeztetve, ott nem volt semmilyen maradandó elváltozás, így embereken is le lett tesztelve. Nem halt bele senki, egyelőre, hogy 50 év múlva ez miatt kapsz majd tüdőrákot, vagy a smog miatt, az majd akkor derül ki.

[link]

én inkább ezt ajánlanám. Jobb minőség.

Másrészt, ha dohányzol és arról szoknál át, akkor jobban jársz anyagilag, fizikailag és mentálisan is. Napi 1+ doboz napi adagról kezdtem el használni és nincs kedvem analóg cigire gyújtani, még ha ebben az akksi le is van merülve, inkább kivárom a feltöltését.

2013. jan. 12. 12:44
 3/11 anonim válasza:

# 1

Már fejlődött a dolog, ez nem a patronos dolog, amit ha szívsz behorpad a homlokod, hanem utántöltős, lehet hozzá folyadékot kapni. Az elmúlt időben hihetetlenül sokat fejlődött ez a dolog, már többen vállalkoznak ebben az "iparban" és minőségibb dolgokat is piacra dobtak itthon. Szerintem rövid időn belül le fogja váltani ez a sima cigit. Ha nem is váltja le, jelentős mértékben fogja csökkenteni az analóg cigi használók számát.

2013. jan. 12. 12:48
 4/11 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=37FWIWp-zkw

De, hogy egy átfogóbb felvilágosításra is legyen példa.

2013. jan. 12. 12:49
 5/11 anonim válasza:
Nekem voltmár de szartsem ér! A hagyományos cigi sokkal jobb. :D
2013. jan. 12. 12:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Valami olyasmit olvastam, hogy be akarják tiltani Európában(?) mert könnyen "túl lehet adagolni" a nikotint vele, gondolom mint a tapasszal.
2013. jan. 12. 13:16
 7/11 anonim ***** válasza:
November 20 óta nem gyújtottom rá sima cigire. Aznap jött meg az EGo-helix szettem. Azóta nincs füstszag, érzem a szagokat, ízeket, sokkal jobb a kondícióm, nem köhögök, stb.
2013. jan. 12. 18:39
 8/11 A kérdező kommentje:
jó én nem cigizek nem leszokni akarok, hanem fstöt fújni, nikotin nélkül :D szal a lényeg az lenne hogy füstöljön de ne legyen mérgező meg ne legyen szar íze. értitek na :D ezért tetszett ez az e-liquid v mi ami izesitett de füstöl
2013. jan. 12. 20:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem füstöl az e-cigi. Ami füstnek látszik, az valójában gőz.

Én annak, a ki dohányzik, csak javasolni tudom, hogy térjen át e-cigire, de aki nem dohányzik, azt nem biztatom, hogy hogy kezdje el.

Én ha vennék, nem ilyet vennék.

A működéséről annyit, hogy ezt az akkumulátort nagyon sűrűn kell tölteni, mert a 180 Ah a legkisebb teljesítményt jelenti. 5-6 "szál cigi"-nek megfelelő füstölgés után újra kell tölteni, ami 2 óra kb.

300 feltöltést bír általában egy akkumulátor, ha naponta csak kétszer töltöd, akkor nem bír egy fél évet sem.

Az az integrált patron, ami a cigi másik felét teszi ki (olyan 5-6 cm) kapható ott a honlapon:

[link]

ezt kell cserélni 20000 slukkonként, vagy ahogy kiég a fűtőszál. Folyadékot külön kell venned hozzá, 10 ml olyan 1000 Ft (változó). Ez egy átlag dohányosnak 3-4 napra elég.

A működés röviden: az integrált patronban van egy fűtőszál, ami ha áram alatt van felizzik, pontosabban elkezdi melegíteni a folyadékot, mint egy vízforraló, így felszabadul a gőz, ez látszik füstnek.

Én a helyedben, ha mindenképpen ilyen cigivékonyy szerkezetet akarsz (én szivarméretűt használok, mert annak erős az aksija)) akkor is keresnék egy legalább 280 mAh-es aksit (az oldalon ott is van a Joye 510-es négyezerért).

ehhez vennék egy rávaló integrált patront (akár olyat is, mint a te készletedben van, az 1400) kell még egy töltő, de az ebben a webáruházban nagyon drága (1900), meg folyadék, amit állandóan töltögetni kell (naponta 1-2-szer).

2013. jan. 12. 21:57
 10/11 masni1 ***** válasza:

Nekem ego 1100-asom van Helix CE6 szétszedhető porlasztóval. A fejet kb 10 naponta cserélem. November eleje óta használom teljes megelégedéssel. A normál cigi nem hiányzik pedig több mint 2 dobozzal szívtam. Úgy használom, hogy ha egy kicsit is érezni kezdem a cigaretta hiányát, jó pár slukkot szívok az elektromosból, amitől ez a hiányérzet azonnal megszűnik. Amúgy a nikotinos liquidet csak pult alatt lehet kapni, mert betiltották. Amit adnak nyíltan, az nikotinmentes.

Aki dohányzik, az csak nikotinost vegyen , mert a nikotinfüggőség kábítószerfüggőség!

2013. jan. 14. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!