Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek mi a legjobban...

Newyorkcityy kérdése:

Szerintetek mi a legjobban eső kaja a füvezés után?

Figyelt kérdés

2013. jan. 11. 15:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy csomó füves ismerősöm, sportolnak, lassan befejezik a doktorijukat... ahogy mások hétvégente isznak egy-egy sört, ők néha eltolnak egy spanglit. Rohadtul semmi bajuk. Sőt, az egyetemen a profok tanszékes bulikon mesélték a történeteket, hogy milyen volt fiatalon betépve száguldani a 66-os úton keresztül amerikán... sex, drugs and rock and roll. És mégis nagy emberek lettek.

Ha intelligens vagy, ésszel mindent lehet, mindenből épülsz, mindenből tanulsz. Persze ezt egy szint alatt nem lehet felfogni, mert aki fűhöz nyúl az automatikusan elkárhozott. :-D

2013. jan. 15. 04:21
 12/22 anonim ***** válasza:
34%

"lassan befejezik a doktorijukat... ahogy mások hétvégente isznak egy-egy sört, ők néha eltolnak egy spanglit. Rohadtul semmi bajuk"

Ez tényleg jó szer lehet. Aki hülye az haljon meg.

2013. jan. 16. 15:42
 13/22 anonim ***** válasza:
37%
Az elsőre kirugdosnálak a lakásból. Menj a 66 os útra...
2013. jan. 16. 15:44
 14/22 an00nym ***** válasza:
kiváncsi lennék kedves előző, hogy milyen képet vágsz amikor hasonló hozzánemértés, és sztereotíp gondolkodás alapján kirugdosnak a lakásból az eslő üveg bor után....
2013. jan. 16. 16:48
 15/22 anonim ***** válasza:
24%
Nem fogyasztok alkoholt, nem is dohányzok. És az én pénzemen nem is fog senki. A szenvedélybetegek gyógyítására sem adnék egy fillért sem. Oldják meg. A dzsungelben aki téved, azt megeszik. Ti még erre sem vagytok jók.
2013. jan. 17. 14:39
 16/22 anonim ***** válasza:
76%

"Nem fogyasztok alkoholt, nem is dohányzok."

Jól teszed. Ne pusztítsd az agyad, már így se állsz valami jól... :-(

"És az én pénzemen nem is fog senki."

Te mégis mi a francról beszélsz?

"A szenvedélybetegek gyógyítására sem adnék egy fillért sem. Oldják meg."

Kapaszkodj meg, megoldják: amikor a nagymuterod húzza hazafelé a cekkert a piacról elveszik a pénztárcáját. Normális ember belátja, hogy a társadalmi problémák miben gyökereznek, és hogyan lehet megoldani.

"A dzsungelben aki téved, azt megeszik. Ti még erre sem vagytok jók."

Szerintem te mégiscsak be lehetsz szívva....

2013. jan. 17. 19:12
 17/22 anonim válasza:
100%
Én biztosan egy tehenet kérdeznék meg. Tudomásom szerint ők elég sok tapasztalattal rendelkeznek fűfogyasztásból.
2013. jan. 18. 05:55
 18/22 viktor123456 ***** válasza:
én azt halottam, hogy a krémtúró, a kekszes danone joghurt és a hagyományos étcsokis túrórúdi kombinációja az tuti.
2013. jan. 18. 22:34
 19/22 anonim válasza:
Viktor! Én egyszer nem próbáltam ki a füvet, de az általad említett kombó nagyon tetszik :) Azt nem lehet hogy akik az oldalon verik magukat hogy milyen nagy füvesek azokkal elmenni füvezni de csak ők szívnak, én meg eszem a kekszes joghurtos kombót XD :D
2013. jún. 30. 23:23
 20/22 anonim válasza:
Fél órája szakadok a tehenesen XD nagyon jóó :D
2013. jún. 30. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!