Szerintetek mi a legjobban eső kaja a füvezés után?
Nekem van egy csomó füves ismerősöm, sportolnak, lassan befejezik a doktorijukat... ahogy mások hétvégente isznak egy-egy sört, ők néha eltolnak egy spanglit. Rohadtul semmi bajuk. Sőt, az egyetemen a profok tanszékes bulikon mesélték a történeteket, hogy milyen volt fiatalon betépve száguldani a 66-os úton keresztül amerikán... sex, drugs and rock and roll. És mégis nagy emberek lettek.
Ha intelligens vagy, ésszel mindent lehet, mindenből épülsz, mindenből tanulsz. Persze ezt egy szint alatt nem lehet felfogni, mert aki fűhöz nyúl az automatikusan elkárhozott. :-D
"lassan befejezik a doktorijukat... ahogy mások hétvégente isznak egy-egy sört, ők néha eltolnak egy spanglit. Rohadtul semmi bajuk"
Ez tényleg jó szer lehet. Aki hülye az haljon meg.
"Nem fogyasztok alkoholt, nem is dohányzok."
Jól teszed. Ne pusztítsd az agyad, már így se állsz valami jól... :-(
"És az én pénzemen nem is fog senki."
Te mégis mi a francról beszélsz?
"A szenvedélybetegek gyógyítására sem adnék egy fillért sem. Oldják meg."
Kapaszkodj meg, megoldják: amikor a nagymuterod húzza hazafelé a cekkert a piacról elveszik a pénztárcáját. Normális ember belátja, hogy a társadalmi problémák miben gyökereznek, és hogyan lehet megoldani.
"A dzsungelben aki téved, azt megeszik. Ti még erre sem vagytok jók."
Szerintem te mégiscsak be lehetsz szívva....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!