Ha valaki füvezik, akkor utána milyen szagú a szája, keze, ruhája?
Figyelt kérdés
Van valami jellegzetes "illata", vagy ugyanolyan, mint a cigarettáé?2012. nov. 29. 21:34
1/11 anonim válasza:
Amikor szívtam egy ideig akkor nem cigi szagot éreztem hanem olyan növényi eredetűt, de nem tudom megmondani mert aki megszokja a szagát annak felsem tűnik ha érződik
Cigihez nem hasonlítható, de ez függ a dohánnyal való keverés arányától is
2/11 BenQs válasza:
Nagyon jellegzetes illata van..
cigihez nem hasonlítanám.
3/11 BenQs válasza:
Nagyon jellegzetes illata van..
cigihez nem hasonlítanám.
Ha valaki tudja milyen az illata, az felismeri ha érzi.
4/11 anonim válasza:
Egy ismerősöm,aki külföldön él és ahol gyakrabban lehet füvező embereket látni,mint itt, azt szokta mondani,hogy olyan szaguk van,mint az ázott trágyának.Nem túl bíztató.
5/11 anonim válasza:
a bio-nak állott trágya szaga van tényleg. és ízre is olyan :/ :D amúgy jellegzetes nagyon az illata, még ha csak megérinted magát a füvet, érződik a kezeden(általában).
6/11 anonim válasza:
van jellegzetes illata, aki ismeri az felismeri rajtad, aki nem az nem. büdösnek nem büdös, egyébként a fű fajtájától függ, valamelyik nagyon átható szagú valamelyiket alig érezni
7/11 anonim válasza:
Szerintem kicsit olyan mentolos.
8/11 anonim válasza:
olyasmi mint a fenyőfa gyanta mikor rákerül a kezedre és ragad és utána megszagolod a kezedet. Ez szerintem annak tudható be, hogy a fű is tartalmaz gyantát.de érdekes módon annak is olyan fő szaga van.. :D
9/11 anonim válasza:
Szája: mint a sima cigi
keze: füstös ugyan úgy
ruhája: az is
10/11 anonim válasza:
Hát egyáltalán nem olyan mit a sima cigi. ha azt hiszed el vagy tévedve. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!