Melyik cigi jön be nektek legjobban? Növekvő sorrendbe irjátok:Lucky Strike, Davidoff, Camel, Marlboro, Dunhill
Figyelt kérdés
Lucky Strike, Davidoff, Camel, Marlboro, Dunhill2012. nov. 13. 17:49
1/8 anonim válasza:
Én csak a Camelt(mentolos patronnal) és a Marlborót(általában mentolosat és pirosat, néhány gyengébbet is kipróbáltam) próbáltam eddig ezek közül, ilyen sorrendben tetszik az ízük.
2/8 anonim válasza:
Nekem az a sorrendem amit pont leírtál..első lucky strike és úgy sorban,pont ahogy írtad.
3/8 anonim válasza:
ezek közül ha választani kell . 1. Malbi, 2. david, 3, lucki, dunhill, 4., camel/a legszarabb sztem./
amúgy kék sofira esküszök.
4/8 anonim válasza:
Egyik sem.
Üdv: Egy passzív dohányos
5/8 anonim válasza:
Davidoff, Lucky Strike, Dunhill, Marlboro, Camel
6/8 anonim válasza:
Jah bocs, én nem engedhetem meg magamnak, hogy ilyen "fullos" drága cigiket szívjak. És beértem egy sz*ros bond-dal, viceroy-jal vagy szofival.... én kérek elnézést.
7/8 anonim válasza:
A Camel pl. elég olcsó ciginek számít. Egyébként én sem minden nap szívok ilyeneket, de néha azért csak hozzájut az ember. De általában én pl. töltöttet szívok. Egyébként ezek még nem is különösebben drága cigik, mint mondjuk a Djarum.
8/8 anonim válasza:
A Camel már akkor 555-be került, mikor a Kék Sopianae 440-be.:) Amúgy szerintem a Marlboro a legjobb, habár már nem dohányzom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!