Mi bajom lehet? Hörgőgyulladás, megfázás, vagy valami rosszabb?
Figyelt kérdés
10 évig dohányoztam, másfél hónapja leszoktam. Egy szálat se szívok, nem emlékszem, hogy azzal egy időben-e de már 3-4 hete folyamatosan folyik az orrom (talán megfázás?) és váladékosan köhögök, bár már nem olyan gyakran mint az elején. Az aggodalmam viszont az, hogy mikor nevetek akkor a hörgőim úgy hörögnek mint régen a 80 éves nagyapámnak 40 év dohányzás után. Ez a megfázás miatt lehet, vagy a dohányzás miatt.? A hangom is olyan mint aki meg van fázva. Orvos azt mondta a dohányzás abbahagyása miatt nem köhöghetek, szedjek vitamint stb. erre nem kell antibiotikum. ILyen sokáig elhúzódhat egy megfázás??? Ha szedem a levegőt semmi hang, de amikor nevetek olyan mint ha tele lenne a torkom váladékkal. MI lehet ez???2013. jan. 6. 13:15
1/2 anonim válasza:
A doki nem vizsgált meg?
Nekem ez hörghurutnak tűnik amibe most én is benne vagyok.
2/2 anonim válasza:
Szia
lehet hogy csak azért van mert letetted a cigit és tisztul a tüdődből a sok eddig beszívott cucc. A dédnagyapám is egyik napról a másikra tette le a cigit és egy jó ideig minden reggel köhögött azért mert tisztult a tüdője.
De ez nem biztos csak e miatt is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!