Akinek nincs pénze, meg aki fél a következményektől, az minek dohányzik?
Figyelt kérdés
Itt is a kérdések egy jó nagy része arról szól, hogy hogy cigizzen, hogy ne legyen káros, mer hogy miért emelik megint a cigi árát. az ilyenek minek cigiznek? most nem maga a cigi a gond, akinek van rá pénze, meg ideje, az csinálja, de akinek nincs, az miért erőltetni? senki nem kötelezte rá őket, igen?
most igazából azok válaszát várom, akik itt hisztiznek az emelések, és a tüdőrák miatt:)
2012. dec. 21. 14:02
11/16 A kérdező kommentje:
meg amúgy kialakult, egy évig kb minden héten megfogadtam vagy 3x, hogy holnaptól nem fogok, és fél napig nem bírtam. csak menni kell a dolgok után, hogy legyen segítség
2012. dec. 22. 19:28
12/16 anonim válasza:
Ez is egy hülye kérdés.Mert függő,kész,pont.
13/16 A kérdező kommentje:
de pont ezaz, hogy hogy lehet ilyen hülyeségre kenni? a függőség egy életen át tart? többé nem gyújt rá. meddig marad függő? 1hét? 1hónap? maximum 3hónap. nem megéri?
2012. dec. 23. 22:25
14/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Írnál egy kicsit bővebben a módszerről, amitől leszoktál?
Ezt még nem próbáltam. Függő vagyok, kész. De nem szeretnék az lenni, de eddig semmi nem vált be..Akaraterő? Az kevés.
Remélem, ez itt nem a reklám helye. :)
Kellemes ünnepeket!
15/16 A kérdező kommentje:
Allen Carr módszer. nem is kell hozzá még akaraterő sem :D
2012. dec. 27. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!