Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Egyre jobban azt érzem, hogy...

Egyre jobban azt érzem, hogy aki dohányzik az nem ember?

Figyelt kérdés
Dohányzom, és az új törvények óta az emberek úgy néznek rám, ha kiugrom cigizni, mint valami leprásra..
2012. nov. 10. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Hát igen, most látszik, hogy addig nem dolgozol. Az igazi lógósok fekete báránya lettél. Mi lenne, ha letennéd? Jól kitolnál velük!
2012. nov. 10. 14:49
 2/7 shoona:D ***** válasza:
63%
akik cigiznek úgyanúgy emberek mint mindenki más csak valamit kompenzálnak a cigivel ):
2012. nov. 10. 14:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom, mert addig nem végzed a munkád... Persze, hogy dühösek.
2012. nov. 10. 15:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Az olyanok néznek úgy, mint egy lerásra akiknek úgy indul a nap, hogy benyom 1-2 fröccsöt vagy sört vodkával. Esetleg beugrik egy kis xanax...
2012. nov. 10. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, de én ebédszünetben mentem ki, amikor mindenki szünetelt, szóval azt se mondhatják hogy lógtam, de mégis furcsán néztek rám. Egyébként bírom az ilyen fikázásokat, semmi köze senkinek ahhoz, hogy én mire költöm a pénzem, megdolgozom érte.
2012. nov. 10. 16:28
 6/7 Zsizsik666 ***** válasza:
75%
Ugyanmár, a nem dohányos is lóg, csak úgy csinál, mintha dolgozna. Pletykál, röhögcsél. _Nem 2 percen fog múlni, ha elszívsz most napi 5 szál cigit, az 10 perc...annyit mindenki lóg...
2012. nov. 10. 16:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is ezt érzem.A nemdohányzók nem tartják tiszteletben a dohányosokat,mert most ezt fújja a média.Kész,ennyi.Ha holnap bemondanák a tévében,hogy a cigi mégiscsak egészséges,a fele leállna a baxogatással.
2012. nov. 11. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!