Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért jó a dohányzás?

Miért jó a dohányzás?

Figyelt kérdés
Sose értettem a dohányos embereket,hogy miért jobb nekik. Sőt már fiatalon 12-13 évesek is dohányoznak a mai világban, aminek köztudott káros hatásai vannak. Most őszintén.. mire jó a dohányzás?
2009. aug. 23. 16:04
 1/9 anonim válasza:
Ki mondta, hogy jó? Én nem láttam semmi értelmét, csak káros hatásai vannak.
2009. aug. 23. 16:07
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
basszus nemá! TÖbb tudat ilyen kérdés van. Miért kell ennyiszer megkérdezni? Mikor megírod a kérdést, és el akarod küldeni, kiad egy csomó ugyanilyen kérdést! NEM TŰNT FEL? A kérdésre válaszolva, ha nem cigizel nem tudhatod hogy mi a jó benne. Én sem cigizek én sem tudom. a 12-17 évesek azért cigiznek, mert szerintük attól menőbbek, beválalósnak tűnnek. 16/l
2009. aug. 23. 16:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem jó, a kis 12-13 évesek azért csinálják,mert azt hiszik ettől nagyobbak lesznek,aztán rá szoknak pár év múlva.. A nikotin is drog,nyugtató hatása van,ezért mondják,hogy "jó" a cigi. Mondjuk engem nem érdekelnek,cigizzenek csaj,és vigye el őket a rák! Csak a barátom szokna le róla :(
2009. aug. 23. 16:10
 4/9 anonim ***** válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__372802-mi.. ugyanez a kérdés. Nem tudtad volna megnézi mielőtt újra megkérdezed?
2009. aug. 23. 16:11
 5/9 anonim ***** válasza:
900 millió ilyen kérdés van, hagyjátok már ezt abba
2009. aug. 23. 16:38
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem eggyáltalán nem nyugtat... inkább csak jobban stresszel...
2009. aug. 26. 23:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Én 14 évesen szoktam rá, most 16 vagyok. Először azt hittem, milyen menő vagyok. 10 percenként rágyújtottam, csak h. minden ember lássa, h. molyfing létemre cigizek... Aztán kb. fél-egy évvel később jött a felismerés: Basszus! Nem vagyok menő! Vérciki vagyok! Azonnal le akartam rakni: nem ment, de nem tudom mikor szoktam rá. Rájöttem, h. hozzászoktam lelkileg inkább. 16 évesen nem menőzök vele, szüleim sem tudják, és csak olyan helyeken gyújtok rá, ahol nagyon kevesen járnak - szal nem minden fiatal csak menőzésből szívja.
2009. szept. 13. 20:32
 8/9 anonim ***** válasza:
de igen, csak kséőbb rájön, hogy nem menő:)
2009. szept. 13. 21:57
 9/9 anonim ***** válasza:
20:32es vagyok. Én még fiatalnak számítok sztem 16 évesen ;) és épp azt írtam, h. TUDOM, H. NEM MENŐ!!!! Egyszer 10 napig nem gyújtottam rá, és nem tudtam aludni éjszaka, ha mégis sikerült, gyakran felébredtem, remegett a kezem, fájt a fejem, tipikus testi-lelki tünteteim voltak, és azok enyhítésére ismét rágyújtottam, de mint azt is írtam, csak eldugott helyeken gyújtok rá, ahol nincs ki előtt "menőzni" vele! A nemdohányzóknak lehetetlen felfogni, h. nem mki menőzik a cigivel!
2009. szept. 26. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!