Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mikor füveztél elöször?...

Mikor füveztél elöször? Kor/nem. Cigis volt vagy nem? Elmondtad otthon? Ha még nem füveztél akkor szeretnél? Kipròbálnád? Igen/Nem. Miért? Ha érezted a szagát akkor, neked hogy tetszett?

Figyelt kérdés
Normàlis vàlaszokat pls. Köszi! :)

2012. dec. 15. 07:40
1 2 3
 11/22 an00nym ***** válasza:
milyen rossz hatásai vannak az LSDnek illetve kalap úrnak?
2012. dec. 23. 00:16
 12/22 anonim ***** válasza:

flash back

14 voltam mikor először próbáltam, cigis volt, nem mondtam el, a szagáról pedig egy harmatos rét jut eszembe, vagy a frissen nyírt fű. de ha sokat tépek mondjuk fesztiválokon akkor utána mindig hányásszagúnak érzem és undorodom tőle.

18/f

2013. jan. 2. 14:25
 13/22 anonim ***** válasza:
ez a flash back akkora fassag.mindenki ezzel jon es kb van 1-2 bizonyitott eset(ha van egyeltalan)es csak az eki psichoaktiv.
2013. jan. 18. 04:40
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Múlt hónap màsodikàn egy fiúval aki nagyon tetszett... Megtekerte meggyújtotta,majd pàrszor jó nagy slukkot beleszivott.. Majd àtadta nekem.. 3-4 jóó mély slukkot beleszivtam... Egyszer csak megéreztem,hogy beütött..Eleinte nevettem,úgy éreztem fél óràja màr csak nevetek és ez nem lesz jó mert fàj a hasam a nevetéstől.. Majd elkeztem érezni,hogy mindjàrt hànyok...Leültem probàltam lenyugodni de egyre rosszabb let..A szivem nagyon gyorsan vert ugy éreztem kiugrik a helyèről ès ott halok meg, szoritott a mellkasom tènyleg ùgy èreztem ott helyben a buszmegàllóban meghalok..Probàlt a sràc lenyugtatni,nagyjàbol sikerült de utàna visszajött ez az érzés.... Végül ràjöttem valami szintetikus cucc volt ez és a sràc tàrsasàgàban sem éreztem jól magam pluszba még az eső is esett ami lehangolt... Most a hónap elejèn.egy megbizható embertől szereztem... 3-4 slukk ràtettem magam arra màr az elejèn,hogy semmi baj nem lesz jól érzem majd magam, pörgös zenét raktam be otthon,bezàrkoztam a szobàmba és élveztem,hogy jò a kedvem, én irànyitom a zenét és szárnyalok... Ha társasàgba csinàlom akkor is a megszokott haverokkal és a szerelmemmel.Akiken jókat nevetek ,èlvezem a tàrsasàgukat és jò velük lenni.... A fűnek a szaga meg hàt fura de tetszik... Tanàcs: ha valaki úgy dönt besziv, csak megbizhatò embertől vegyen aki tényleg azt adja amit kèr, jó társasàggal legyen, vagy ha egyedül akkor is a jó dolgokra vigye magàt rà ne a rosszra... Hallgasson,pörgös zenéket és ne paràzzon be ha miutàn megérzi,hogy beütött a cucc ugy érzi,hogy gyorsabban ver a szive,nem lesz baj.. Hàtràny a lànyoknàl,hogy van akinél a menstruácius ciklust megzavarja.. A herba meg a zsàlya féle fűvet kerüljétek,1-2 slukktol is rosszul lehet az ember, a hallucigén hatâsàról ne is beszêljünk.... 17/L
2013. márc. 10. 00:22
 15/22 anonim ***** válasza:
Ja és nem mondtam el itthon,észre se veszik ha igy jövök haza..Jobb is..Elöző voltam...:-)
2013. márc. 10. 00:25
 16/22 anonim ***** válasza:
14 éves koromban most 21/F először cigiben szívtam, mostanában is ez a favorit (mindennap) de néha napján megtömök egy jó bongot/pipát is és angoyn ritkán egy jó süti is játszik! (persze szigoruan csak ha szivok is mellé) a szaga mindnek más, van amiért odavagyok, boldogságot okoz már maga a szaga is ha beleszagolok ( nem az elfüstöltnek) a vegyujtott ciginek is jo szaga van, de az nemtud annyira tetceni mint a jó gyantás jóféle mokk illata! de van olyan ami szintén nyers, és undorito szaga van szerintem..
2013. máj. 20. 13:37
 17/22 anonim válasza:
21 évesen csináltam először. Cigis volt. Nem mondtam el otthon és sose nem is fogom. A szaga az elején nem tetszett, ahogy a hatása sem az 5 alkalomig, na de aztán amikor megtetszett mindennap szerettem volna rágyújtani és azóta is tart ez az érzés. Csak sajnos nincs kivel csinálnom, nem is tudnék kitől szerezni. De ha még adódik lehetőségem az életben, akk biztos h élek az alkalommal. Szeretnék is úgymond 1-2 évre rászokni és ez most hülyén fog hangzani egészségügyi szempontból. Az alatt a fél év alatt amig éltem vele helyrejött az étvágyam, meghíztam kicsit, kiegyensúlyozottabb voltam, leperegtek rólam a munkahelyi gondok és jobban is dolgoztam. A legnagyobb vágyam h kipróbáljak egyszer egy igazi szativát amitől igazán jó kedvre derül az ember
2013. máj. 22. 19:48
 18/22 anonim ***** válasza:

17. Egészségügyi szempontból?

jó a daganatok megelőzésére, gyógyítására, szív és érrendszeri megbetegedésekre, javítja a látást, serkenti a vérkeringést ect ect ect.

Amiket meg mondanak, hogy rossz, a negyja akkora hülyeség hogy az nemigaz.. Egyszer elmentem egy drogprevenciós előadásra, ahol azt mondta az előadó a FŰRŐL, hogy először csak kicsivel kezded, aztán egyre többet akarsz és a végén már 10grammot szívsz naponta.. TIZET. annyit egy hét alatt nem bírnál elszívni. azt se tudják miről beszélnek.

Ráadásul a füstje is kevésbé káros mint a ciginek, eleve már csak azért is mert kevesebb.

2013. máj. 22. 23:35
 19/22 Természetben az erő ***** válasza:

#18-as hozzászóló: persze hogy több kell, mivel a szervezed tolerancia szintje megnő. A 10 gram fű kb 1 gram kannabisz olaj, ami nem is olyan hiteltelen adat. Napi 1 gram olajat fogyasztasz egy hónap múlva ha elkezded a Rick Simpson kúrát.

Amit azonban a drogprevenciós delikvens szakember nem tudott, hogy a világ leghatékonyabb és legbiztonságosabb gyógyszerét alázza.

2013. máj. 23. 09:42
 20/22 anonim ***** válasza:
én meg mindennap szivok, kb napi 4-5 cigit es összesen a 4-5 cigibe megy bele 1-1.5 gram soha nem több és ilyen olajjal még a palyafutasom alatt nem talalkoztam maximum hasisolajjal :D
2013. máj. 23. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!