Mikor füveztél elöször? Kor/nem. Cigis volt vagy nem? Elmondtad otthon? Ha még nem füveztél akkor szeretnél? Kipròbálnád? Igen/Nem. Miért? Ha érezted a szagát akkor, neked hogy tetszett?
flash back
14 voltam mikor először próbáltam, cigis volt, nem mondtam el, a szagáról pedig egy harmatos rét jut eszembe, vagy a frissen nyírt fű. de ha sokat tépek mondjuk fesztiválokon akkor utána mindig hányásszagúnak érzem és undorodom tőle.
18/f
17. Egészségügyi szempontból?
jó a daganatok megelőzésére, gyógyítására, szív és érrendszeri megbetegedésekre, javítja a látást, serkenti a vérkeringést ect ect ect.
Amiket meg mondanak, hogy rossz, a negyja akkora hülyeség hogy az nemigaz.. Egyszer elmentem egy drogprevenciós előadásra, ahol azt mondta az előadó a FŰRŐL, hogy először csak kicsivel kezded, aztán egyre többet akarsz és a végén már 10grammot szívsz naponta.. TIZET. annyit egy hét alatt nem bírnál elszívni. azt se tudják miről beszélnek.
Ráadásul a füstje is kevésbé káros mint a ciginek, eleve már csak azért is mert kevesebb.
#18-as hozzászóló: persze hogy több kell, mivel a szervezed tolerancia szintje megnő. A 10 gram fű kb 1 gram kannabisz olaj, ami nem is olyan hiteltelen adat. Napi 1 gram olajat fogyasztasz egy hónap múlva ha elkezded a Rick Simpson kúrát.
Amit azonban a drogprevenciós delikvens szakember nem tudott, hogy a világ leghatékonyabb és legbiztonságosabb gyógyszerét alázza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!