Hogyan érjem el hogy ne cigizzen a bátyám?
első válaszoló: mivel nagy a korkülönbség ezért inkább kerülöm a személyes dolgokat mert folyton... hát... mondjuk úgy agresszív velem! sosem érdekli a véleményem amúgy
második válaszoló: tudom én hogy nem "csak" egy rossz szokás hanem szenvedélybetegség de ettől nem lettem okosabb
harmadik válaszoló: ciginek orvos? wtf? és hogy vegyem rá?
Ne próbáld meg lebeszélni, már csak dacból is csinálni fogja. A vizipipa nem rossz ötlet.
Ha a tesód gondolokodik azon ,hogy abbahagyja csak nem megy neki, akkor az elektromos cigit érdemes megpróbálnia.
Lényeg ne erőltesd rá az igazadat.
apukmat sikerült leszoktatnom. 4x is :D Na jó, az utolsó óta nem ciizik (2 éve!).
Használtam az agykontroll technikát (sok mindenre jó, mindenkinek ajánlom).
Csináltam olyat, hogy este, míg aludt egy doboz cigi minden darabjára kötöttem egy madzagot és "felakasztottam" a lámpára.
Ráaírtam a dobozra többféle dolgot is:
- Én se szívlak el, te se szívj el!
- Inkább porszívózz ki!
- Olvasd ezt el!! (impotenciát okozós felirat) Mi van ha vmikor hugit vagy öcsikét akartok??
- Havi x ezer forintot költesz. Jövő hónapban ez már x ezer. Ha 8 hónapig nem szívsz, összegyűlne a pénz a motoromra!
stb..
Vállaltam egy kis fájdalmat, "véletlen" belenyúltam a cigijébe. (ez csak 3 napnyi leszokást jelentett)
Fő az ötletesség! Ha látja hogy nagyon akarod, akkor talán sikerül! Nálam is a leszoktatás nem egy dologból állt, hanem több ötlet együttes használatából!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!