Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan érjem el hogy ne...

Hogyan érjem el hogy ne cigizzen a bátyám?

Figyelt kérdés
A bátyám cigizik! Tudom most azt gondoljátok mi a frász közöm hozzá de akkor is! nem akarom hogy valami baja legyen vagy hogy tüdőrákja legyen vagy öreg korára köhög vagy... szóval értitek! mit tehetnék? mondjuk neten rakjak kezdőlapnak 1 dohányzásról szóló cikket? vagy mi? a bátyám 18 éves
2009. aug. 22. 01:26
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Mi van?... Otthon nem beszéltek, csak a neten üzengettek egymásnak?... 8-o
2009. aug. 22. 01:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogyse tudod elérni, mert a dohányzás szenvedélybetegség. Még akkor is nehéz megszabadulni tőle, ha saját maga akarja az ember; úgy nem, hogy ő nem akarja csak te. Nem egyszerűen rossz szokásról van szó.
2009. aug. 22. 03:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Vedd rá,hogy menjen el orvoshoz.
2009. aug. 22. 13:17
 4/9 A kérdező kommentje:

első válaszoló: mivel nagy a korkülönbség ezért inkább kerülöm a személyes dolgokat mert folyton... hát... mondjuk úgy agresszív velem! sosem érdekli a véleményem amúgy

második válaszoló: tudom én hogy nem "csak" egy rossz szokás hanem szenvedélybetegség de ettől nem lettem okosabb

harmadik válaszoló: ciginek orvos? wtf? és hogy vegyem rá?

2009. aug. 22. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:
eccerűen sehogy,. ha beleavatkozol ebbe a dologba, csak még agresszívebb lesz, és utálni fog. egyik dohányos sem szereti, ha beleavatkoznak, és megpróbálják leszoktatni. csak akkor fog leszokni, ha ő akar
2009. aug. 23. 15:53
 6/9 anonim válasza:
73%
ÉN TUDOM!!!!!Vegyél neki vízipipát!Ugyan úgy füstölhet, de jó illata is lesz és nem káros annyira mint a cigi.Mert míg a cigi 6-800°C ég, addig a vízipipa csak 400°C-on és nem szenesíti el a tüdőt(nem lesz fekete)és még szót se arról, hogy lehet, hogy még ennyi fokot sem ér el, mert sok szűrőn megy keresztül a füst mielőtt beszívná.De, ha már vízipipája akkor meg vegyél neki jobbnál jobb illatú zselédohányokat bele, hogy megjöjjön a kedve hozzá.Hidd el , hogy le fogja tenni a cigit és aztán egy idő után rájön, hogy a vízipipára sem gyújthat rá mindig és azt is mellőzni fogja és ENNYI!!!!!Na pááá
2009. aug. 23. 16:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne próbáld meg lebeszélni, már csak dacból is csinálni fogja. A vizipipa nem rossz ötlet.

Ha a tesód gondolokodik azon ,hogy abbahagyja csak nem megy neki, akkor az elektromos cigit érdemes megpróbálnia.

Lényeg ne erőltesd rá az igazadat.

2009. aug. 23. 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:

apukmat sikerült leszoktatnom. 4x is :D Na jó, az utolsó óta nem ciizik (2 éve!).

Használtam az agykontroll technikát (sok mindenre jó, mindenkinek ajánlom).

Csináltam olyat, hogy este, míg aludt egy doboz cigi minden darabjára kötöttem egy madzagot és "felakasztottam" a lámpára.

Ráaírtam a dobozra többféle dolgot is:

- Én se szívlak el, te se szívj el!

- Inkább porszívózz ki!

- Olvasd ezt el!! (impotenciát okozós felirat) Mi van ha vmikor hugit vagy öcsikét akartok??

- Havi x ezer forintot költesz. Jövő hónapban ez már x ezer. Ha 8 hónapig nem szívsz, összegyűlne a pénz a motoromra!

stb..

Vállaltam egy kis fájdalmat, "véletlen" belenyúltam a cigijébe. (ez csak 3 napnyi leszokást jelentett)

Fő az ötletesség! Ha látja hogy nagyon akarod, akkor talán sikerül! Nálam is a leszoktatás nem egy dologból állt, hanem több ötlet együttes használatából!

14/L

2009. aug. 23. 21:44
 9/9 anonim válasza:
Lobd el a cigijét:P... csak vicc, mert tuti szétver xD!
2009. aug. 24. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!