Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A bátyám infantiliuzmusos? Az...

A bátyám infantiliuzmusos? Az öcsémmel néz folyton rajzfilmeket.

Figyelt kérdés

A bátyám 20 éves, az öcsém 14, nála még oké, de aggódom a bátyámért. 20 éves, és vagy a animaxot nézik, vagy a kidsco-t vagy egyéb szemetet, amit én már 13 évesen sem tudtam megnézni, utána meg ő és az öcsém "játszanak"... rajzfilmeset, vagy hogy a fenébe mondjam el, PL nyáron tavaj a kertben Narútósat játszottak... be is öltöztek. a legjobban az aggaszt hogy nem érdeklődik a lányok iránt, nem veszem észre, és amikor megnéztem a PC-ét, nem voltak rajta nőkről képek, csak egy csomó mesefilm. ez jelentheti azt hogy infantilizmusos?

19L

2011. febr. 18. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
jelentheti, h infantilis, nem infantilizmusos-.- de azt is jelentheti, h szimplán későn érő típus és kocka...
2011. febr. 18. 18:23
 2/6 anonim válasza:

hello, sztem nincs okod aggódni, azért, ha mesét néz, elvégre ez is kb olyan mintha, sima filmet nézne, csak ezt animálták

az se probléma, ha beöltözött, elvégre csak játszott, ha azt fogja majd monodgatni, hogy ő ninja, és vissza kell hoznia szászkét, akkor lesz probléma

sztem nem vagy ott minden percben mellette, hogy tudd mennyire érdeklődik a lányok után, ha meg azért aggódsz, hogy nem hoz fel 2 naponta lányt, az nekem kicsit hülyeségnek tűnik, mert lehet, h ez azért van, mert komolyan veszi a kapcsolatokat

és tény, h lány vagyok, de ha fiú lennék, én se oda tennék nőkről képeket, ahol bárki megtalálja, és pl te a pc-jéhez könnyen hozzáférhettél, tehát az a hely kilőve

szerintem ez nem infantilizmus csak elfoglalja magát olyan dolgokkal, amik érdeklik, és ez pont különbözik az átlagos tömegcuccoktól

2011. febr. 18. 18:29
 3/6 A kérdező kommentje:

nem az a baj hogy nem hopz fel csajt kétnaponta hanem az hogy SOHA nem hoz fel. amúgy én pc-Guru vok =) a pc je jelszóval volt védve, de Ubi live cd vel megoldottam (:

de lehet át kellett volna néznem a firefox fileokat is.

Hasonló hülyeségeket mondogat, ő meg az öcsém folyamatosan ezt csinálják, és ez aggasztó.

2011. febr. 18. 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Engem inkább az aggaszt, hogy

1: 19 évesen nem tudod, hogy nincs olyan szó, hogy "infatilizmusos"

2: Legalább annyira abnormális, hogy egy lány PC guru, mint az, hogy egy 20 éves fiú rajzfilmeket néz.

3: Igazi bunkóság mások magánéletében turkálni, azok tudta nélkül. Még ha az a testvéred is, nem illik megnézni a dolgait.

Szóval inkább magadba kéne nézni szerintem :)

2011. febr. 18. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs miért aggódnod. Az én bátyám ugyanilyen, sőt még idősebb is a tiédnél négy évvel :). Ugyanúgy soha az életben nem volt barátnője, nem is hiszem, hogy nagyon akarna, és imád a gépen játszani és animéket nézni. Mondjuk beöltözni nem szokott, mivel nekünk nincs öcsénk, akivel ezt megtehetné, de a vele egyidős haverjaival szokott a rajzfilmekről dumálni. Ettől ő még egy okos, értelmes, jó tanuló egyetemista, aki nagyon jó abban, amit csinál. És bár egy kicsit kocka, semmi baj nincs vele.

17/L

2011. febr. 18. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Örülj neki, h nem felejtette el milyen volt gyereknek lenni. Azért él annyi idióta ember felnőttként, mert elfelejtenek kicsit gyerek maradni...
2011. febr. 20. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!