Menjek vele dokihoz, vagy elég ha még csökkentem az adagot?
Figyelt kérdés
Másfél éve dohányzok, volt egy időszak amikor napi 1 dobozt szivtam el, bulikban 1-1.5 dobozt, mostanában már inkább csak 3 nap alatt szivok el egy dobozt,De elég sűrűn fáj a tüdőm mindkét oldalon, ez lehet a dohányzás miatt? Menjek vele dokihoz, vagy elég ha még csökkentem az adagot?2009. aug. 20. 22:47
2/6 A kérdező kommentje:
18, és kb másfél éve cigizek
2009. aug. 20. 23:12
3/6 anonim válasza:
Elég lesz, ha teljesen abbahagyod. Azt hiszed, hülyeség a tüdőrák? De ha neked elég 40 éves korodig élni, ne menj dokihoz se sose, a mi TB-nket ne költsék rád, és szívjad nyugodtan a cigit.
4/6 anonim válasza:
Növeld az adagot, hogy a rák minél gyorsabban végezzen veled. Orvoshoz menni már késő.
5/6 anonim válasza:
valszeg elég gyenge tüdőd van, ha másfél évnyi dohányzás után már fáj a tüdőd, úgyhogy jobban teszed, ha abbahagyod inkább.
6/6 anonim válasza:
Nekem már egy száltól órákig fájt a tüdőm, pedig csak kocadohányos voltam.
De úgy döntöttem, hogy kell a rossebnek a fájdalom, és a büdös lehellet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!