Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Herbal hatása mikor múlik...

Herbal hatása mikor múlik teljesen el?

Figyelt kérdés

Tegnap este megkínáltak valami szarral én idióta meg elfogadtam (nem kell írni tudom hogy ez volt az életem eddigi legkomolyabb marhasága) akkor nagyom beflasheltem ami iszonyat szar volt életem legszarabb élménye

Este alíg bírtam elaludni

Most felkeltem de olyan mintha nagyon másnapos lennék

Csak vizet bírtam inni,enni semmit,nem tudom koncentrálni, kicsit émelyeg a hasam, stb..

Mikor fog belőlem teljesen kitisztulni ez a szar?

Mégegyszer azért elmondom hogy ne kommenteljetek : tudom hogy ez marhaság volt és megesküdtem magamnak hogy soha de soha nem fordul ilyen elő többet ,de még a cigit is le akarom most tenni

2012. dec. 9. 13:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Másnapra már teljesen kiment nekem ,de neten olvastam hogy sokan nem úszták meg ennyivel, remélem nekem is ennyi volt és kész
2012. dec. 14. 22:32
 12/20 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: örülök.

És végül is az elkövetkezendőkre milyen döntést hoztál ez ügyben, hogy most már a hátad mögött tudhatod " a rossz" részét?

2012. dec. 14. 23:08
 13/20 anonim válasza:
LSD-nél van elvileg az amikor később visszajön a pánikroham.Ennél szerintem nincs úgyhogy nem kell megijedni
2012. dec. 20. 23:52
 14/20 anonim ***** válasza:
56%
jaja ott van csak backflash, és mellesleg a herbálnak nincs káros hatása, csak hosszútávon hat rosszul az emberekre, de ehez rengeteget kell szívni...reggeltől estik minden órában 0,3-as cigiket...és sokáig akár honapokig, de ekkora mértékkel mi nem teszi tönkre az embereket? az alkool nagyobb kárt okoz...
2012. dec. 21. 15:40
 15/20 anonim ***** válasza:
61%

ha szar anyagot szívsz akkor persze egy darabig hülye vagy meg hasonlók nekem is voltak hasonló élményeim, de ezek elmúlnak kérdés mikor.. max 3 nap

és a mostani anyagok azok viszont elég jók..a para ezeknél is jellemző, de aki tudja kezelni az anyagot az nyugottan sokalgathat, és magára hozza azt a filmet amit akar.. :D

2012. dec. 21. 15:42
 16/20 A kérdező kommentje:
Ilyen marhaságot többet nem csinálok
2012. dec. 23. 16:37
 17/20 anonim ***** válasza:
64%
Jól teszed... És ha szívszis, akkor a jó ismerősünk mariska legyen az akit betekersz. :)
2012. dec. 24. 04:18
 18/20 anonim válasza:
Én nem használom nekem csak van és te szerintem besokaltál emberfügö a kijózanódás én szívtam adogatni fel dobom tefűvel és azt mondta a tag g ő ebék jobbat nem szívót pedig ő játszóra fejét h neki 9 g kel g beáljon én soha nem áltam be majd vki megirhatná privie h h kell használni
2013. jan. 1. 19:14
 19/20 juhawz válasza:
Mindenkinél más hatást vált ki és rengeteg féle vegyület létezik... http://www.youtube.com/watch?v=SJe657opHSk nézzétek meg vonjátok le a tanulságot...
2013. jan. 9. 22:46
 20/20 anonim válasza:
pánikbetegséget nem okoz max ha lappang benned a dolog akk felszínre hozhatja de csak h "megnyugodj" am is előjött volna csak később
2013. jún. 3. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!