Herbal hatása mikor múlik teljesen el?
Tegnap este megkínáltak valami szarral én idióta meg elfogadtam (nem kell írni tudom hogy ez volt az életem eddigi legkomolyabb marhasága) akkor nagyom beflasheltem ami iszonyat szar volt életem legszarabb élménye
Este alíg bírtam elaludni
Most felkeltem de olyan mintha nagyon másnapos lennék
Csak vizet bírtam inni,enni semmit,nem tudom koncentrálni, kicsit émelyeg a hasam, stb..
Mikor fog belőlem teljesen kitisztulni ez a szar?
Mégegyszer azért elmondom hogy ne kommenteljetek : tudom hogy ez marhaság volt és megesküdtem magamnak hogy soha de soha nem fordul ilyen elő többet ,de még a cigit is le akarom most tenni
1-es vagyok: örülök.
És végül is az elkövetkezendőkre milyen döntést hoztál ez ügyben, hogy most már a hátad mögött tudhatod " a rossz" részét?
ha szar anyagot szívsz akkor persze egy darabig hülye vagy meg hasonlók nekem is voltak hasonló élményeim, de ezek elmúlnak kérdés mikor.. max 3 nap
és a mostani anyagok azok viszont elég jók..a para ezeknél is jellemző, de aki tudja kezelni az anyagot az nyugottan sokalgathat, és magára hozza azt a filmet amit akar.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!