Ki milyen módszerrel szokott le a cigiről? Melyik módszer segített Nektek? Biorezonanciás kezelés? Nikotin tapasz? Champix?
Sziasztok!
10 évnyi dohányzás után szeretnék leszokni róla.Napi 1 doboz cigit szívok el. Az elhatározás megvan, de tudom, hogy kell ez a piciny segítség!
Érdekelne azok véleménye, akik leszoktak, melyik "segítséget" vették igénybe?
Tudom, vannak olyanok, akiknek egyik sem segített. Lehet ők csak mentséget keresnek arra, hogy tovább füstölhessenek, s ez egy jó kapaszkodó, hogy egyik módszer sem jött be?
Egy biztos. Mindegyikhez kell egy nagy adag elhatározás, s akaraterő, már csak a megszokás legyűréséhez.
Ez a kis segítség azért kell nekem, mert elég stresszes a munkahelyem, s jól jönne, ha a nikotinéhség nem jelentkezne.
Kíváncsi vagyok a már leszokott emberek véleményére.
Előre is köszönöm!
Hali mindenkinek!
Gondoltam megosztom veletek, hogy 12 napja nem gyújtottam rá. Végül is a biorezonanciás kezelésen voltam, 6000 Ft-ba került, ami lényegesen olcsóbb mintha hetekig nikotin tapaszt veszek.
A fülembe a fülakupunktúrás kezelő megkereste azokat a pontokat, amelyek a dohányzásért felelnek pl idegrendszer, stb. (nem bírtam megjegyezni). Tartós tűket használt, egy hétig kellett benn hagyni, hetente cserélték a tűket. Előtte nap ki kellett vennem mindig. Amúgy leragasztották, így nem akadt bele semmibe, nem akadályozott a sportolásban sem.
Ami miatt én belevágtam, egyrészt drága, másrészt mert egészségpénztári kártyára, szép kártyára el lehetett számolni. :)
Gratula mindenkinek!
Nekem is sikerült leszoknom,legalábbis 10 hónapja nem gyújtottam rá.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!