Ha minden héten vízipipázom az gátlásól a növésben?
Figyelt kérdés
és mennyire káros az egészségemre? normális válaszolóknak zöld kéz2012. nov. 30. 19:48
1/5 A kérdező kommentje:
azért hetente nem de havonta egyszer szoktam
2012. nov. 30. 19:49
2/5 anonim válasza:
Erre a kérdésre nem igazán lehet válaszolni hitelesen. Van aki azt mondja hogy károsabb mint a cigi, van aki azt hogy ugyan olyan káros, van aki meg azt hogy egyáltalán nem. Szóval 10 ember 10 félét mond. Mikor még nagy divat volt a vp a kamaszok nyomták mindig hogy így úgy nem káros, mert valahol ezt olvasták, és ők is ezt szerették volna hallani. Én kb 13 éves koromba próbáltam ki először, aztán vpzgettünk elég soakt egy időbe, de kb 185cm megvagyok 19 évesen.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat ment a zöld kéz:)
2012. nov. 30. 20:24
5/5 Alcoholic válasza:
1éve cigizek, pipázok még is nőttem a nyáron 13cm-et szóval szerintem nem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!