Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Most őszintén, nem bántásból...

Most őszintén, nem bántásból kérdem, hogy akik cigiznek, ők miért teszik? Ha tudják hogy káros, akkor miért nem félnek a következményektől?

Figyelt kérdés

én nem cigizek. 17 éves vagyok.

és nem értem :S

2009. aug. 16. 16:50
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
h miért cigizik az ember ha tudja h káros?hát azért mert ha az ember keményen rá van szokva akkor nem tudja megállni h ne gyújtson rá!én most vok leszokóban,12 napja nem gyújtottam rá de nagyon szar!komolyan!mindenféle elvonási tünetem van!nagyon csábít h elszívjak most egy szálat!
2009. aug. 25. 20:25
 22/23 anonim válasza:
63%
Hogy miért dohányzom?Lassan 24 vagyok,11 éve dohányzom.Eszi nem eszi gyenge vagyok(nincs elég akaraterőm)De inkább azt mondanám,hogy én irányítok!Valamiben meg kell halni nem?Miért ne élvezhetném az addigi folyamatot?Egy dohányos tudja miről beszélek...a rituálé...
2009. szept. 1. 12:06
 23/23 anonim ***** válasza:

hát ez most kb olyan kérdés hogy te mért eszel xy kaját mert az zsííros egészségtelen sötöbösötöböstb...mikor te is tudod hogy nem olyan jó...és mért eszed ?;mert szereted,és MÉRT SZERETED ..?!?!

nah ezt már te sem tudod...

(amugy dohányzom.)

2009. dec. 1. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!