Hogyan tudnék leszokni a dohányzásról?
Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 23:29
1/7 anonim válasza:
Ha már megszületett a kőkemény elhatározásod, aztán már nem gyújtasz rá többé. Amikor kínoz a hiány, egyél meg egy almát. A férjem is így szokott le a napi 3 doboz cigijéről, egyik napról a másikra abbahagyta. Az almaevés pedig segített abban, hogy ne hízzon meg és még a cigire gyújtás előtti mozdulatokat is pótolta az alma megmosásával és megtörlésével.
2/7 anonim válasza:
A válaszom írásától számítva és július 24-én szívtam el az utolsót. Amikor tombol a kánikula abszolút nem is kívánom, a másik dolog az, hogy manapság az a divat, hogy ki nem dohányzik vagyis ki tud leszokni róla. Még tudnék írni de kevés a hely. :))
3/7 anonim válasza:
Én a 23 évemmel elég erős dohányosnak számítottam. Majdhogynem elment a napi 1 doboz. Aztán a párommal elkezdtük a babát tervezni, csökkentettem, de letenni nem tudtam. Később amikor teszteltem, már éreztem, hogy pozi lesz az eredmény, és még egy fél szálra rágyújtottam. azóta semmi, és a fejemben sem fordul meg. Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire könnyű is lehet.
4/7 anonim válasza:
En 19 eves egyetemista vagyok 4 evet dohanyoztam.Az utobbi evekben masfel dobozzal /nap. elegem volt,h soha nem volt penzem es a harmadikra mig feleertem (19 evesen) leizzadtam.Vettem ragot es hidd el 3 rago utan abbahagytam anelkul h kivannam a cigit es sokkal boldogabb lettem azota es tobb penzem is van.fontos elolvasni a rago hasznalati utasitasat, nem szabad "csak" ugy ragni megvan a technikaja. Es ha nagyon gyotor a nikotinhiany gondolj arra, hogy a tudod olyan mint 1 rohatt dinnye es ezert napi akar 1000 FT fizetsz:P , es persze beveszel 1 ragot sok sikert hidd el megeri
5/7 anonim válasza:
Először az elhatározásra van szükség!Nekem a kudzu kapszula szedése bevált!
6/7 anonim válasza:
Először is kell valami ami segít [Pl: Komoly elhatározás, baráti segítség stb]. Tereld a cigivel kapcsolatos gondolatokat. Menni fog :] (nekem is sikerült)
7/7 anonim válasza:
Én elhatárzotam, hogy lerakom és kész.
Az első 3 nap volt rossz...
Én is azt hittem, hogy sokkal nehezebb lesz lemondani róla, de nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!