Mennyire káros, nézd meg segíts sürgős. (14vok)?
hello 14 vok anyámék ddolgozni járnak szóval egyedül vagyok itthol, és napont egy doboz cigarettát szívok el egy barátommal, és már ez megy 2éve. Szerintetek milyen káros?
(A haverom a 19 szálból elszív egy nap 3at. A többi az enyém)
Kb így fog kinézni a tüdőd rövid időn belül, plusz 12 évesen elkezdni tényleg gratulálok!Ki sem fog fejlődni normálisan a tüdőd.
Aztán, ha nem hagyod abba a cigit, szépen lassan, a végén embertelen kínok közt fogsz meghalni.(Láttam már ilyet, családtaggal történt)
Hát köszönöm szépen mindenkitől a segítséget (az értelmesebbektől) azért elgondolkodtatott, és már egy ideje nem is szívtam egy szálat se..
azért gondolkodni kéne amikor olyan ökörséget írtok hogy "gratulálok xD" hát ennek nagy értelme van..
és ielőtt valaki gyanakodna nem vagyok cigány..
Sőőőt...
De azért köszönöm a segítséget mindenkitől :)
Ilyen idős korban ez a legkárosabb, amit magaddal tehetsz. Nem csak a tüdődet rongálod. Megállhatsz a növésben is, stb. Arról nem is beszélve, hogy életre szóló függőség is lehet belőle (akkor viszont nem leszel túl hosszú életű), úgyhogy tedd le addig, míg nem súlyosabb a helyzet. Főleg akkor, ha akarsz még valamikor is gyereket az életben.
(eü. dolg.)
kössz viszont kívánom;)
de ezt nem értem az ilyen értelmetlen válaszokat minek kell írni?
És akkor mivan, ha a legjobb baátok, a haverok, mindenki, a acsajokat is beleértve a középsuliban cigizik... az igazgatóval cigizünk egy helységben...
A múltkor megszólt egy csaj, mert akkor épp nem olt cigi a aszámba, hogy milyen egy gyökér vagyok, hogy nem dohányzom...
akkor rá is gyujtottam, és azóta nagyon nehezen de letettem.. bár napi 1-2szál az még nem halálos, de egy éve ez megy és nem növekszik az adag.. tudom tartani a napi 1-2szálat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!