Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Le szeretném szoktatni a...

Le szeretném szoktatni a hugomat a dohányzásról?

Figyelt kérdés
Csinálni szeretnék egy prezentációt, mert a szép szóra nem hallgat... Tudtok olyan oldalt ahonnan tudnék leszedni a leszokáshoz igaz történeteket, vagy ami elrettentő?
2012. nov. 15. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Google a barátod. Wikipédia a barátnőd. Sok sikert hozzá!!:)
2012. nov. 15. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
hagyd békén. ő élete nem a tied, + csak idegesíted ha ilyenekkel traktálod
2012. nov. 15. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:
65%

Te ne akard leszoktatni. Ha majd ő úgy látja, hogy elég volt, akkor magától leteszi majd a cigit.

:)

2012. nov. 16. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Tudod kérdező ha a húgod fiatal akkor könnyebb a leszokás. később már nehezebb. De bármilyen rémisztő gondolatikat, példákat sorolsz is fel előtte az csak addig rémisztő amíg nem kívánja a cigarettát. Amikor elfogja a nikotin éhség mindenképp rá fog gyújtani ha másképp nem; --- most kivételesen, ez lesz az utolsó, de most nagyon ideges vagyok stb. kifogásokat fog mondani.

Jól ismerem, mert a férjem és én is dohányzunk. Én speciel ha jól számolom, 52 éve! De hiába szeretném abba hagyni te4ljesen, ha a férjem még meg se próbálja, csak mondja, de mindennap megveszi ezt a vackot, és előttem szívja a konyhában. Tehát egyszerűen nem tudom én se teljesen abbahagyni, mert csorog a nyálam érte mint a Pavlovi kutyának. Mit teszek két éve helyette? Meggyújtom a cigit és elszívok 3-4 slukkot aztán a férjem szívja el a többit, persze ő már pluszként.

Próbálj úgy hatni a húgodra, hogy számolja ki mennyit fűstől el havonta...és mit tudna vásárolni belőle önmagának.- ez a férjemnél jobban bejött, mint az hogy jaj rákos leszel... de ez se tartott sokáig...

Minden hónapban fogadalmat tesz;--"hidd el édesem, holnaptól, nem megyek a futrinkába és nem veszek cigarettát és az a pénzt, és gyorsan ki is számolja,.. bár már kívülről tudja... belerakjuk Öcsike perselyébe.. ígérem!!! --én pedig nevetek egy jót.

2013. febr. 27. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!