Mi a véleményed az ÚJ viceroy egyedi formárol?
előző válaszoló bunkó szal megy a lepontozás ne kérdezd mért inkább olvasd el amit írtál...
a kérdésre felelve nem láttam még a boltokban nem tom h limiutált e de rem igen mert akkor gyorsan veszek egyet kettőt:)
ha valaki tud valamit írjon mert én is kíváncsi vok:) köszi
nálunk ahol dolgozok nem nagyon viszik
sztem inkább a tiniknek szánták mert azoknál "divat" de mivel ez a 18 év alattiaknál menő ők meg nem vehetnek így szvsz nem lesz nagy keletje a dolognak
amúgy sztem nem limitált csak egy újabb reklámfogás a fiatalok részére
ilyen közepes cigi..
kisebb az átmérője, mint az átlagos cigiknek,de nagyobb, mint a "női" cigik. szal ilyen közepes.
limitáltnak nem limitált,mert már 1 hónapja bejött..szal még gyártják..a zöldről meg annyit,hogy ha fogy akkor lesz zöld...asszem
(én nem dohányzom)
14/L
szerintem egy nagy hülyeség, mert kevesebb dohány van benne mint a normálba és még drágább és, szóval a legnagyobb átbaszás
(ja, és még nem is "női" mert annál vastagabb, szóval ha női cigit akasz akkor még azt a fílinget sem kapod meg ennyi pénzért szóval szerintem egy kalap szar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!