E-cigaretta nem dohányzóknak?
Figyelt kérdés
Lehet kicsit furán hangzik egy nem dohányostól, de magyarázattal remélem megértheto. Szóval vannak vizipipák, és lehet venni kulonbozo izesítésu aromákat, amelyek nikotint nem tartalmaznak, osszejoveteleken olyan fiatalok korében is kedvelt, akik egyébként nem dohányoznak. Még sosem próbáltam az elektronikus cigarettát, és pont ezért érdekelne a kovetkezo: van értelme beszereznem egyet, hozzá nikotint nem tartalmazó ízesített e-liquidet, hogy afféle "kellemes pár perc"-ként élvezzem alkalmanként? azt olvastam, hogy azok számára ajánlott akik le akarnak szokni, vagy pedig kevésbé káros módszert keresnek. De nyújt valami kellemes, fuggoséget nem okozó kellemes kozérzetet nem dohányzók számára is? Vagy nem dohányzók felejtsék is el? Hangsúlyozom, nikotint nem tartalmazó ízesített aromáról van szó. Koszonom2012. nov. 9. 19:38
1/6 anonim válasza:
Szerintem teljesen felesleges pénzkiadás még a dohányzónak is.A férjemnek abszolúlt nem vált be....Ugyan úgy rágyújtott mellette.A kollégájának sem.
2/6 A kérdező kommentje:
mert o dohanyos, fuggo. en nem vagyok, es nikotinmentes erdekelne, hogy nyujt e valamifele kellemes erzest egy ket percnyi e-cigarettazas a baratokkal :) mintha aromas vizipipaparty lenne csak fust nelkul es kicsiben :)
2012. nov. 9. 19:51
3/6 anonim válasza:
egy nagy semmi kb. úgy kell szívni h behorpad a fejed és ha letüdőzöd semmi gőz nem jön vissza élvezeti értéke = 0 :(
4/6 anonim válasza:
Bizony jó a nemdohányosoknak is! A húgomnak kellett vennem, mert gusztusa támadt rá. Epres, málnás, vattacukros liqudeket vettem neki és nagyon élvezte. Csak ritkán veszi elő, de akkor elégedetten gőzölög. Én ezzel szoktam le napi 70 szál cigiről, de elég erős nikotinos (dohányízű) löttyöket szívok.
5/6 anonim válasza:
Én is most fogok venni, bár én dohányoztam én is csak nikotin menteset akarok (főleg, hogy a nav lefoglalta az összes nikotinosat). 3-as ha megveszed az 1000 forintos bazári sz*rt akkor ne csodálkozz. A kérdezőnek az tudom ajánlani, hogy nézze meg ezt a videót és csak ezekről az oldalakról rendeljen. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vnjZB..
6/6 anonim válasza:
Még azt kihagytam, hogy a nikotinmentes annyival másabb, hogy nem lesz torokhatás, de a többi ugyanaz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!