Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nem tudom mi lesz a vége!?

Lues kérdése:

Nem tudom mi lesz a vége!?

Figyelt kérdés
Párommal úgy döntöttünk, hogy letesszük a cigit. Ő 13 éve, én 7 éve cigizek. Mind a ketten más módszert használunk. Szerintetek melyik a hatásosabb, melyikkel tuti a leszokás? Én egyik napról a másikra tettem le, párom meg fokozatosan hagyja el a cigit. Neki simán elment napi 1-1,5 dobozzal és ezt csökkentette fokozatosan. Melyikőnk járhat jobban? Ja, és milyen tanácsot tudnátok adni, mit tegyek ha nagyon elfog a vágy, hogy cigizzek?!
2012. nov. 5. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én több, mint 20 évig szívtam napi 2 dobozzal. Egyszerre letettem és kész, ez a legrövidebb út a leszokáshoz. Harmadik éve leszoktam. Ne helyettesítsd se enni- se innivalóval. Sokkal könnyebb leszokni, mint gondoltam.
2012. nov. 5. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Millió és egy károsabb dolog van a cigarettánál és most nagyon trendi mindent ráfogni a cigire.

Az 1900-as évek elején minden 2. ember dohányzott, szivarozott, pipázott és mégsem ismerték még hírből sem a tüdőrákot. Az élelmiszeriparban használt adalékanyagok az igazán veszélyes szerek, ott kell figyelni és megválogatni, hogy mit vesz magához az ember.

2012. nov. 7. 09:50
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Az,ha megfogod a cigit és eldobod.
2012. nov. 7. 14:39
 4/5 anonim válasza:
www.cigarettastop.lapunk.hu
2012. nov. 7. 19:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es! Az említett honlap nem volt túl megnyerő a számomra! De azért köszönöm! Nem biztos, hogy érdekel valakit, de 5, napja nem cigiztem és nem is hiányzik! Első 3 nap szörnyű volt, de tegnap már olyan volt, mintha sose cigiztem volna! Munkatársak hívtak ki cigizni és én nemet tudtam mondani és nem vágyódtam utánuk ki! Ez ugye haladás??
2012. nov. 9. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!