Dohányosok! Ti hogy álltok hozzá a helyzethez ha nem dohányossal éltek?
Fater cigizik 1edül bár ő ki megy a teraszra arra az időre de így is sok füstöt beszívok ha meek vele vhova, különösebben nem idegesít mert így megy már 17éve és megszoktam, figyelmes mert amikor kicsi voltam mindig távol ment tőlem és nem szívta a közelemben
17/F
Jah még azt elfelejtettem leírni h köhög is de nem zavarja.. megfogadtam ha baja lenne később rám ne számítson, mert magának csinálta a bajt és biztos eljut a tudatáig h köhögök most kéne abbahagynom míg nemkéső, de ezis átmegy rajta azt csinálja ugyanúgy 43éves most
vizsgálatokon nem találnak semmit nála érdekes mód
Mi mondtuk neki muterékkal h próbáljon ki nikotin tapaszt pár hónapra de hajthatatlan
előző vagyok
Bocs kérdésedre válaszolva:Én most,hogy nincs családom azt mondanám,hogy majd ha lesz kimegyek az erkélyre stb.De ha már több gyerekem lenne,lehet,hogy nem izgatna nagyon,nem gondolnék már bele annyira.
Mikor gyerek voltam,a szüleim bent cigiztek a szobába,marhára nem érdekelte őket,hogy van előttük két gyerek,aki tévét néz.Mindig állt a füst,érdekes,nem zavart minket,vagy megszoktuk??
Most felnőtt vagyok,és én is cigizek már nagyon régóta,de mindig is tiszteletben tartom,ha valaki nem cigizik,és zavarja,akkor még a saját házamba se gyújtok rá,míg ő ott van.
Amúgy régen szobába cigiztem,de már régóta a konyhára korlátozódtam,hogy lehetőleg minimálisan büdösítsek be :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!