Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányosok! Ti hogy álltok...

Dohányosok! Ti hogy álltok hozzá a helyzethez ha nem dohányossal éltek?

Figyelt kérdés
Szüleim és testvérem is dohányzik,de bent a lakásban.Kezdetben kedvesen szóltam nekik,hogy kint dohányozzanak a teraszon,még ilyen dohányozni tilos képeket is raktam ki,de nem ért semmit.Apám a wc gyújt rá rendszeresen,és nagyon dühítő ott ülni utánna a füstben,főleg ha szépen megfürödtem,hajatmostam.Érzem magamon a dohányfüstöt.Hugom a szobájában dohányzott,de nagyon csúnyán összevesztünk mire rávettem,hogy legalább menjen ki az erkélyre,mert a radiátor nyíláson csak úgy gomolygott be a füst,érezhető volt a szobámban.Ahogy belépek a házunkban egyszerűen büdös van,és nagyon mérges leszek,ha épp függönyök ki voltak mosva,kitakarítva a szőnyegek meg minden és a szoba közepén rágyújt.Gondolom ők nem érik,mert hozzászoktak,de nekem nagyon büdös.Mit tehetnék,hogy vegyem rá őket,hogy menjenek ki a teraszra és ott szívják el,legyenek tekintettel a nem dohányosra.Amitől meg a falra mászok,hogy a hamut a mosogatóba meg a kádba dobja apukám...Leszoktatni nem is próbálom őket,lehetetlen,vettem ilyen rágót,meg mutattam dohányos tüdejét,tartottam kiselőadást de nem ért semmit,csak legalább kint tennék(nem pedig az ebédlőasztalnál,mikor még eszem)
2009. aug. 9. 23:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Fater cigizik 1edül bár ő ki megy a teraszra arra az időre de így is sok füstöt beszívok ha meek vele vhova, különösebben nem idegesít mert így megy már 17éve és megszoktam, figyelmes mert amikor kicsi voltam mindig távol ment tőlem és nem szívta a közelemben

17/F

2009. aug. 9. 23:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj,hogy ők ehhez vannak hozzászokva,nem fognak leszokni ezekről a szokásokról.Hány éves vagy,mert ha viszont még fejlődésben vagy,akkor kéne tenni valamit.Ha már sokszor próbáltad meggyőzni őket,beszélj orvossal,ő győzze meg őket,hogy neked ezzel többet ártanak,mint magukkal.Vagy elmehetsz valami családsegítő intézményhez is,de ez már végső megoldás,ha nincs más.Vagy mondd el nekik ezeket,ha látják,hogy ennyire zavarnak téged hátha felfogják a dolgot.Egyébként ha már nagykorú vagy,én egyszerűbbnek tartanám lelépni otthonról.
2009. aug. 9. 23:54
 3/15 anonim ***** válasza:

Jah még azt elfelejtettem leírni h köhög is de nem zavarja.. megfogadtam ha baja lenne később rám ne számítson, mert magának csinálta a bajt és biztos eljut a tudatáig h köhögök most kéne abbahagynom míg nemkéső, de ezis átmegy rajta azt csinálja ugyanúgy 43éves most

vizsgálatokon nem találnak semmit nála érdekes mód

Mi mondtuk neki muterékkal h próbáljon ki nikotin tapaszt pár hónapra de hajthatatlan

2009. aug. 9. 23:54
 4/15 anonim ***** válasza:

előző vagyok

Bocs kérdésedre válaszolva:Én most,hogy nincs családom azt mondanám,hogy majd ha lesz kimegyek az erkélyre stb.De ha már több gyerekem lenne,lehet,hogy nem izgatna nagyon,nem gondolnék már bele annyira.

2009. aug. 9. 23:58
 5/15 anonim ***** válasza:

Mikor gyerek voltam,a szüleim bent cigiztek a szobába,marhára nem érdekelte őket,hogy van előttük két gyerek,aki tévét néz.Mindig állt a füst,érdekes,nem zavart minket,vagy megszoktuk??

Most felnőtt vagyok,és én is cigizek már nagyon régóta,de mindig is tiszteletben tartom,ha valaki nem cigizik,és zavarja,akkor még a saját házamba se gyújtok rá,míg ő ott van.

Amúgy régen szobába cigiztem,de már régóta a konyhára korlátozódtam,hogy lehetőleg minimálisan büdösítsek be :(

6/15 anonim ***** válasza:
hány éves hugod?
 7/15 anonim ***** válasza:
lol,bocs hülye voltam,közbeírtak szóval én a második kommentelő vagyok,és én írtam a: 23:54,23:58-as hsz-t
2009. aug. 10. 00:00
 8/15 A kérdező kommentje:
én 21 éves vagyok,a húgom 16.
2009. aug. 10. 00:08
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha van önálló kereseted, akkor költözz el, jobb lesz hidd el! Ha nincs, akkor meg marad a szenvedés.A dohányosok iylenek sajnos, te is írtad: leszoktatni nem lehet őket. Igazából tök remnytelen a helyzeted, többen is vannak, és le is sz*rnak téged.. Elköltözés..
2009. aug. 10. 00:35
 10/15 anonim ***** válasza:
Igazából ha 3 ember cigizik egy közös helyen és 1 nem akkor nem biztos,h meg fogod tudni győzni őket. Pláne ,h már te is és a húgod is nagyok vagytok. Ha kis gyerek van akkor hamarabb lenne hatásos a dolog. A szüleimnél én is a lakásban cigizek vagyis mindenhol akikkel eddig együtt laktam mindig megkérdeztem tőlük,h h szeretnék, konyhába, teraszon merre gyújtsak rá? Mivel sztm hülyeség ez a konyhában dohányzás, pont ott ahol a kaja van. A mostani párom azt mondta ahol jól esik, és bár ő nem dohányzik és meg mindenhol , azért jól el vagyunk. Nyiss ablakot hasonló.
2009. aug. 10. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!