Van gyógyszer is rá, persze az sem műkődik akaraterő nélkül az biztos, de megkönnyíti a leszokást. 20 ezer egy hóra, és 2-3 hónapig kell szedni (egy hét után már le kell rakni a cigit). Tüdőgyógyásznál, házidokinál érdeklődhetsz. Szerintem megéri, mert ha sokat dohányzol, a cigire is rámegy ennyi.
2009. aug. 10. 09:02
12/16 A kérdező kommentje:
Annyira sokat nem dohányzom, egy héten egy doboz megy el, de lefogok szokni az biztos köszi a válaszokat
2009. aug. 10. 13:12
13/16 anonim válasza:
Nekem az vált be mikor kétnaponta cigiztem, eddig piros bondot szívtam amit nem lehet hegyi levegőnek nevezni, aztán egy nap nem gyújtottam rá, az utána lévő nap sárga bond került a kezembe, de azt is annyira erősnek éreztem, hogy fél szálat alig bírtam belőle elszívni, pedig 4 évig dohányoztam :)
2009. aug. 11. 18:50
14/16 anonim válasza:
Nem kell le szokni ,HAGYD ABBA!!!!
Tőlem egy ismerősöm kérdezte meg:ha nem akarsz cigizni miért csinálod?Nos 20év után hagytam abba és ennek már 5éve....Elég eldöntened,ha nem kell akkor ne csináld.A tesóm is 20év után döntött úgy,hogy nem szívja tovább.A faterom 45év aktív dohányzást rakott le egyik napról a másikra,mert muter megkérte rá.Se anyagi se erkölcsi vagy egészségügyi zsarolásra nincs szükség ha nem kell ne tedd.Ennyi.
2009. aug. 12. 10:02
15/16 anonim válasza:
Nekem az vált be, hogy maradtam az eredeti, viszonylag erős ciginél, de az első rágyújtás idejét előbb délutánra, majd egyre későbbre tettem. Ma már csak este szívok 1-2 szálat és nem is minden nap. Ha reggel, vagy korán rágyújtottam, onnantól egész nap hiányzott a bagó. Sokat segített, hogy a munkahelyemen tilos a dohányzás, aki mégis szívni akar, az előbb a mágneskártyával kicsekkol, majd vissza. A kint töltött időt le kell dolgozni!
2009. aug. 13. 09:18
16/16 anonim válasza:
Húúú...hihetetlen milyen erősek vagytok és milyen akarat erőtök van!!!!Én még csak fél éve dohányzom...de többet mint anyám és anyám mondja hogy nagyon sokat cigizek és mindenki ezt mondja aki nállam sokkal régebb óta dohányzik:SNem tudom "próbáltam" már de...az az igazság hogy nem tudom mért nem teszem le.
1.Nem is esik sokszor jól
2.Akkor is rágyújtok ha nem is kivánom
3.Akkora hülyeségnek tartom szívni azt a papír"galacsint":)...De már néha arra gondolok hogy isten igazából nem is akarok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!