Szeretnék leszokni a cigiről. Tudom hogy ez csak akaraterő kérdése lenne, le is akarok szokni róla a saját erőmből de nem igazán akar összejönni. Aki leszokott az hogy csinálta?
Tudod, én hogy csináltam? Úgy, hogy kijelentettem, hogy "na, most nyomtam el az utolsó szálat". És azt történt, hogy tényleg az volt az utolsó. Kész, ennyi volt. Voltak elvonási tüneteim? Igen. Nehéz volt? Igen. Megérte? Igen.
A kávéhoz nem "muszály", de még csak nem is muszáj cigizni. Tudod, miért? Mert kiütik egymást.
A kávé tágítja az ereket, a cigi összehúzza. Így a kettő együtt pont azt a hatást fejti ki, mintha egyiket sem csinálnád.
Nincs jobb tipp: akaraterő. Ez kell. Ha nincs akaraterő, akkor ennyi volt. Sosem fogsz leszokni.
Hát egyszerűen. Én letettem és elhiszitek vagy sem saját meglepődésemre nem kívánom és nem eszek többet. Egyszerűen meguntam, hogy büdös lesz tőle a bőröm a hajam...stb. A végén már undorodtam tőle és feltettem a nagy kérdést: Biztosan kell ez nekem?
És nem kell. Most már több mint fél éve nem gyújtottam rá. Pedig a Párom dohányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!