E-cigarette probléma?
Figyelt kérdés
Van nekem ez a 3000 ft-os e-health elektromos cigarettám!
És az a problémám hogy nem világít a végén a led amikor beleszívok! Valamiért nem működik :( Amióta felraktam tölteni (USB-n) 40-50 perc múlva kialudt a fénye ami azt jelenti hogy elvileg feltöltődött, és utána már nem világított a vége amikor beleszívtam :( Pedig előtte tudtam szívni rendesen! Hogy tudnám megjavítani?
A válaszokat köszönöm szépen előre is!
2012. szept. 21. 19:29
1/3 anonim válasza:
Kell neki egyáltalán világítania olyankor? A patront minden esetre cseréld ki!
Az e-health-ról ennyit írnak:
Szerintem vegyél egy normális e-cigit, sokkal jobban jársz.
Az e-health-ról elég lesújtóak a vélemények:
2/3 anonim válasza:
Az E-Health csak játékszer, arra jó, hogy megsejtsd, milyen az e cigizés. A világítás a látvány része, funkcionálisan nem érint a "dohányzás" élményét, de a led a töltés indikátor fénye. Vegyél egy normális készüléket újratölthető integrált patronnal és nyomógombos, nem világítós akkuval, megtudod, milyen az igazi. Ma már 10 rugó alatt vehetsz jó minőséget liquiddel együtt.
3/3 anonim válasza:
kérdésben a válasz
"3000 ft-os"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!