Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit gondoltok az E Health...

Mit gondoltok az E Health Cigarette elektromos cigiről?

Figyelt kérdés
Megéri megvenni? Hogy bírja az akkumulátor? Akinek van személyes tapasztalata az kérem írjon.
2012. jan. 21. 15:15
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és érezhető a ruhán a cigiszag?
2012. jan. 21. 16:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Cigiszagot nem fogsz érezni. Viszont nagyon gagyi. Nekem volt ilyenem.. 2e ft-ot fizettem érte. Nem egy nagy összeg de ennyit sem ért meg. Folyik mint az állat.. :S
2012. jan. 21. 19:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha folyik akkor nem a patronnal van a baj?
2012. jan. 21. 22:06
 4/8 anonim ***** válasza:
De igen, csak olyan cselesek voltak a gyártók, h ehhez csak e healt patront tudsz csatlakoztatni. Ergo folyni fog. Más e cigiknél meg van a lehetőséged h más-más patronokat is kipróbálj.
2012. jan. 22. 08:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Próbáltad már csatlakoztatni más patronnal vagy csak te is hallodat?
2012. jan. 22. 17:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Tudom, mert ott a patronok nem "anyák". Az összes többi cigi méretű e ciginél a patronok anyák. Tehát nem kell hozzá nagy szaktudás, hogy rájöjj Te is, hogy nem lehet csatlakoztatni.

De amúgy őszintén egy 2e ft-ot dologtól mit várhat az ember? Ha tökéletes lenne, akkor miért gyártanának 10-15e ft-ot ecigiket?

Ez olyan mint, hogy veszel 1500ft-ért egy pár cipőt a piacon. Védi a lábad... 2 hétig.. aztán elszakad, de előtte még bebüdösödik, meg megfájdul meg gombás lesz.. meg hasonlók.. (már mint a lábad.. :P)

2012. jan. 22. 20:10
 7/8 Rubyan válasza:
Nekem ilyen van 1 hete, de nincs semmi bajom vele. Napi 1szer vagy 2szer kell tölteni 2-3 órát. Nekem nem folyik a patron, de ha elkezdene, akkor ki kell cserélni a patront. (1 csomagban 10 db van és kb 300 ft-ért lehet venni, szóval nem nagy összeg). Ha ezután is folyik, vagy műanyagízű lesz, akkor a porlasztóval van baj, 500 Ft cserélni... Én úgy tudom, ha a patronból kinyomod a tartályt, akkor utána tűvel lehet beletölteni bármilyen más e-liquidet is, de ezt még nem próbáltam, csak hallottam. Kb. ennyi. Nekem megérte 1500 Ft-ért, a párom is ezt használja.
2012. jan. 24. 19:30
 8/8 anonim válasza:
Nehogy vegyél..egy kalap sz.rt se ér..hála istennek csak próbaképp volt a kezemben nem vettem,de az elég is volt..Ajánlom neked a Joye 510 cigiforma szettet..az jó minőségű,evapor .hu-n beszerezhető
2012. jún. 19. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!