Mennyire káros, ha pl 1-2hónapbonta 2-4db 0.2-5 el töltött rakétát szívok el? Mellette nem dohányzom, és nem iszom. Úgy hiszem hogy nem szokhatok ilyen időközönként rá :!
Én vagyok az a hozzászóló, akinek mondataiból az 1-2 pohár bort azonnal kiragadtátok és megy az alkohol-fű versenyeztetése.
Kedves füvezők! Véleményem szerint ne igyon, ne füvezzen senki!
Nagyon sok helyen vallják függők, hogy igen, fűvel kezdték. KÖnyörgöm, nem pengeélen táncolás vajon?
Az utolsó hozzászólóval értek egyet: önámítás.
Kedves kérdező! Az orrod alá dugdosást nem feltétlenül szó szerint értettem. Ez egy, a világot behálózó iparág...ha nem termelnének füvet..., node, hagyjuk is.
Én minden esetre továbbra is örülnék ha inkább abbahagynád és találnál magadnak egy olyan tartalmas hobbit, ami igenis belefér az idődbe és ami mellett sem fűre, sem alkoholra, sem egyéb vacakra nem lesz szükséged!
csak azért vontam párhuzamba a a füvet és az alkoholt, mert te is összehasonlítottad kedves laikus, úgy gondoltam pontosítok egy kicsit
egy idézet Szász Tamás István, amerikában élő magyar pszichoanalitikustól:
„Miért akarunk drogokat? Alapvetően ugyanazért, amiért egyéb dolgokat. Például, hogy enyhítsük fájdalmainkat, gyógyítsuk betegségeinket, növeljük teljesítményünket, megváltoztassuk hangulatunkat, leküzdjük álmatlanságunkat, vagy egyszerűen csak hogy jobban érezzük magunkat – vagyis éppen azért vágyunk a drogokra, amiért vágyunk a biciklire, az autóra, a kamionra, a traktorra, a létrára, a láncfűrészre, a sílécre és a sárkányrepülésre: hogy termékenyebbé és kellemesebbé tegyük életünket.”
„Évente emberek tízezrei sérülnek vagy halnak meg a fenti eszközök használatával járó balesetek eredményeként. Miért nem beszélünk hát sílécabúzusról vagy éppen láncfűrészproblémáról? Azért, mert az ilyen eszközöket használó emberekről joggal feltételezzük, hogy elsajátítják az említett eszközök használatát, és igyekeznek elkerülni, hogy azzal önmaguknak vagy másnak kárt okozzanak. Ha mégis bajba sodorják magukat, akkor feltételezzük, hogy véletlen baleset történt, és mindent megteszünk, hogy felgyógyuljanak sérüléseikből, ha pedig figyelmetlenül vagy szándékosan kárt okoznak másnak, akkor polgári és büntetőjogi szankciókkal sújtjuk őket. Röviden: megfelelő megoldásokkal igyekszünk alkalmazkodni azokhoz a helyzetekhez, amelyeket környezetünk e potenciálisan veszélyes szerkentyűi idéznek elő.”
hát én ahoz próbálom hozzásegíteni a népet hogy tisztában legyenek a megfelelő használattal, kis olvasnivaló, ha a fentiek nem győzetek meg:
[link] -a kender gyógyászati jelentősége
[link] -egy régebbi, saját összefoglaló írásom a témáról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!