Hol adják ki a cigit Szolnokon?
Itt most csak azokat kérdezem akik Szolnokiak!!
18 még nem múltam el. Ti hol veszitek?
én dohányzom már egy pár éve, és nem büdös a puncim, jó lenne ha nem mondanál ilyen fasságokat, kedves előző.
kérdező: szten kérj meg egy havert (aki van,ár 18) h vegyen neked egy pár dobozzal, így megvan oldva egy időre..:)
utolsó előtti válaszadó:
A gyökérválaszaidat ne ide ird...
utolsó:
hát....lehet megfogadom a tanácsodat ;)
lool:DDD
ez se rossz xD
Ad 1: Várd meg míg 18 éves leszel.
Ad 2: Iszonyatosan káros...persze tudom, manapság cigizni trendi...pfej!
Ad 3: Kiütött a birka szindróma? Valami túliskolázott barmot majmolsz, angyalom?
És ezt mind csupán jószándékból mondom...
nem majmolok senkit.
egyébként hova irtam azt a kérdést hogy mondjatok véleményt a cigizésről? szerintem sehova...ja és tisztában vagyok azzal hogy káros...de leszarom. azt csinálok amit akarok és amihez kedvem van.
megkéred a sorban elötted állót h vegye meg neked azt pfaff...
amugy meg, lenne egy kérdésem.. hogyha tudod h káros akkor minek csinálod? én nem akarlak lebeszélni mer te életed, te baszod el ahogy akarod.. de érdekel a véleményed, hogy tudod h káros mégi megteszed mért?
ez olyan minthogy én tudnám hogy veszélyes az autopályán ellenkezö irányba motorozni mégis megtenném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!