Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nem adják ki? :O

Miért nem adják ki? :O

Figyelt kérdés

Vízipipa dohányt miért nem adják ki 18 év alatt???

Azzal úgysem tudok semmit kezdeni,mivel nem száraz,még sodorni sem tudom....

Ne azért kérdezem,csak tesómnak akartam venni,aki már jóval elmúlt 18 én meg még nem....

És meg akartam lepni,de sajnos rokonommal kellett elmennem megvenni,mert nem adják ki...

Egy névnapi ajándék lett volna....Jó tudom ez nem mentség,de mégis...???

Miért nem adják ki??

2011. máj. 9. 16:39
 1/9 anonim ***** válasza:
mert dohányárú...:) próbálkozz amúgy máshol.. nekem kiadták:)
2011. máj. 9. 17:04
 2/9 anonim ***** válasza:

nekem is kiadják, menj a sultan centerbe, ott még egy 7 éves kislánynak is kiadják hálisten :D

15/f

2011. máj. 9. 18:33
 3/9 A kérdező kommentje:

:) Köszi...:)

Én is 15 vagyok,nem túl sokáig már,de nem értem hogy mit tudna kezdeni egy x éves 18 év alatt ezzel a fajta dohánnyal...az értem hogy dohányárú,meg jogszabály meg stb....De mégis...

Köszi a válaszokat!!

2011. máj. 9. 18:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Mert a vizipipa DOHÁNY az DOHÁNYÁRÚ és a jogszabályok tiltják, tehát vagy bevállalja az eladó hogy némi + bevétel és kockáztatja hogy bezárhatják, vagy megbüntethetik a boltot, vagy elesik attól a plusz bevételtől, de nyugodtan hajtja esténként álomra a fejét.
2011. máj. 9. 19:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezt értem....És mivel olyan középsuliba járok ahonnan kötelező a jogász vagy az ügyvéd főiskola értem ezeket az jogszabályos dolgokat....de ugyan....mit kezdenél a dohánnyal?????
2011. máj. 9. 20:23
 6/9 anonim ***** válasza:
hát őőő a vizipipában való fogyasztását nem tudom minek lehet nevezni... :D
2011. máj. 9. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:
nemrég asszem két éve minősül dohányterméknek a vizipipadohány.előtte bárki vehetett. és azért amiért a cigi meg az alkohol. mert valamilyen szinten káros az egészségre...
2011. máj. 10. 00:31
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

De ha nincs pipám akkor nem tudok mit kezdeni a dohánnyal...:)Na jó nem feszegetem...:D

2011. máj. 10. 15:41
 9/9 anonim ***** válasza:
de ezt az eladó nem tudhatja... ha veszel cigit nem mondhatod azt h jaa dehát nincs is gyujtom,gyufán... ugyse fogja kiadni... Ez a szabály oszt kész.
2011. máj. 11. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!