Aki nem dohányzik az mért nem dohányzik?
Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 16:24
21/33 anonim válasza:
Te is hülye vagy, mert úgy ítélsz meg, hogy nem ismersz.
22/33 anonim válasza:
Akkor mindketten hülyék vagyunk csak most már hagyjuk.
24/33 anonim válasza:
ja,lemaradt,hogy én sem értem miért nem dohányzik mindenki..sör és cigi egy tóparton.legjobb érzés.
26/33 anonim válasza:
Mennyivel értelmesebb a cigin megtakarított pénzt hülyeségekbe ölni? Táplálékkiegészítők meg vitaminok. Kajáljál normálisan és akkor még rá is gyújthatsz utána.
27/33 anonim válasza:
kedves utolsó válaszoló, erre egy égen régi ámde fondorlatos népi mondást tudok mondani
"ha csöndbe maradtál volna, bölcsebb lettél volna"
28/33 anonim válasza:
Öt és fél évvel ezelőtt leszoktam mert terhes lettem.Aztán már nem is hiányzott......Már a 3. babát várjuk és még mindíg nem hiányzik:)
29/33 anonim válasza:
mert nem akarok tüdőrákban meghalni, maradnék a sima öregkori betegségeknél. Nagyon büdös és drága... és semmi értelme.
30/33 anonim válasza:
Én már azért sem fogok rászokni, mert apám 50 évesen meghalt tüdőrákban. Napi 1-2 doboz már ide vezethet! Nem kívánom ezt senkinek!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!