Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Aki nem dohányzik az mért nem...

Aki nem dohányzik az mért nem dohányzik?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 16:24
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
86%

szerintem a 16:46os csak a kérdésre válaszolt, nem provokált, nem kell ennyire kiakadni....

Amúgy meg én úgy tudom, hogy az nem feltétlen elég ha az ember akkor teszi le a cigit, mikor terhes lesz, mert tényleg raktározza a szervezet a nikotint.

Aki dohányzik, az függőég miatt teszi, ezért is védi és hoz fel mellette érveket, aki nem dohányzik, az meg látja kívülről, hogy milyen ártalmas szokás.Ez is csak olyan mint más függőség, csak azzal a különbséggel, hogy míg valaki pl szerencsejáték függő, azzal csak magát teheti tönkre, de sajnos a dohányosok nem csak magukat károsítják,hanem azokat is akik passzívan dohányoznak mellettük.Ha valaki dohányzik, gondolom tisztában van a következményekkel, az ő döntése, nem idegesít, de az nagyon tud, mikor például sétálok az utcán, egy dohányos megy előttem és rám jön a füst!!!Vagy mikor látom, hogy kismamák cigiznek, áááá attól ki tudok borulni!!!!

2009. júl. 29. 17:12
 12/33 anonim ***** válasza:
23%

a nikotin kiürül a szervezetedből előbb utóbb, ha még akkor abbahagyod a dohányzás, amikor még nem okozott semmilyen mellékhatást.

és 16: nemtom hanyas, azért mert ő nemdohányzik, nincsen joga így beszélni a dohányosokról.

és vannak körültekintő dohányosok, akik igenis arrébb mennek ha buszmegállóban állnak, h ne fújják nemdohányzó társaikra a füstöt, vagy ne károsítsák a közelükben levő gyermekeket.

(pl: én...:D)

2009. júl. 29. 17:17
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom hogy a dohányosok tisztában vannak annak károsságával és nem azért nemérdekli őket mert függők, ne legyünk túl naívak tudjuk mit okoz és használjuk és nem is tagadja senki hogy milyen káros ezért nem is kéne replikázni. Ez mindenki személyes döntése és ne akarjunk senkit megtéríteni győzködni.
2009. júl. 29. 17:41
 14/33 anonim ***** válasza:
94%
Mert terhes vagyok!Ezután azért nem fogok,mert szoptatok,utána pedig azért nem ,mert nagyon büdös,és káros.
2009. júl. 29. 17:53
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
A pénzt amit cigire költenék elnyaraljuk minden évben!!
2009. júl. 29. 18:10
 16/33 anonim ***** válasza:
75%

Amíg nem cigiztem, azért nem cigiztem, mert nem akartam. Aztán egyszer hülye voltam, elkezdtem, most meg nem tudom abbahagyni.

Ha visszamehetnék az időbe nem szoknák rá, mert káros az asztmámra, drága, amúgy sem egészséges... Ráadásul a nemdohányzók szeretnek fikázódni, ez a leglényegesebb indok.

2009. júl. 29. 19:25
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

az egyik válaszoló felvetette hogy szavaival éljek "ne mondjuk hogy drága mert zsidóság ezen rágódni"

nos megszoktad nézni a cigis dobozon található zárjegyen szereplő árat?

500-600 FT egy doboz cigi, van aki napi 1-1.5-2 dobozzal elszív...azért ez elég húzós szerintem

egy hónapba azért 15-18 ezer erre a szarra kiadni (persze kinek mi éri meg)...

én hobbi sportoló vagyok és ezért nem dohányzom, a "cigipénzt" meg inkább az ehhez szükséges vitaminokra, táplálék kiegészítőkre, bérletre költöm...

persze mondhatnék még más érveket is a dohányzás ellen (amiket középiskolában amikor nagyfiú voltam és szívtam ezt a szart magam is átéltem): iszonyat rossz a függőség, ha 1 napot nem gyújtasz rá idegbeteg vagy, vannak lányok aki kifejezetten undorodnak tőle, légszomj, köhögés, megfázáskor/orrduguláskor az a kellemetlen "szag", tuti hogy a legjobb cuccodat égeted ki...stb..

2009. júl. 29. 19:35
 18/33 anonim ***** válasza:
72%
Csak a hülyék bagóznak.
2009. júl. 29. 20:24
 19/33 anonim ***** válasza:
22%
Jaj kérlek, ne ötölj már ki ilyen baromságot. Rengeteg nálad sokkal inteligensebb ember bagózik, akkor mind hülye? Akkor te hozzájuk képest mi vagy? Én cigizek, és nem vagyok hülye. Sajnálom, remélem nem okoztam neked csalódást:p
2009. júl. 29. 21:28
 20/33 anonim ***** válasza:
68%
Hülye vagy te is ha nem lennél az nem cigiznél.
2009. júl. 29. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!