Aki nem dohányzik az mért nem dohányzik?
Érthető ha valaki nem dohányzik ez tényleg rossz szokás de ne mindig azzal érveljenek hogy sok pénz(ez olyan zsidó szokás) plusz mit keresnek dohányos fórumon nemdohányzók?
de gondolkodjanak már
most jön az h lepontoznak
mert nem vagyok olyan fogyatékos hogy rászokom.Nem akarok egy undorittó ember lenni.Aztakarom hogy ragyogó fehér fogaim legyenek (amik megis vannak :D) szép körmeim és tovább akarok élni mint 50év és aztakarom hogy egésséges legyen a szervezetem plusz a körülöttem élő embereket meg akarom óvni ettől a nikotin szarságtól :D
Egészségesen élek és pénzt is takarítok meg vele :)
És ez nekem mind megvan :)
Mindigis undorottam a cigarettázó emberektől.
nos, én dohányzom, és a fogaim szép fehérek :D a körmöm sem sárga.
sokat kell mennem a lépcsőn az kicsit télleg fárasztó, de van liftünk :D
anyagilag pedig megtehetem.
amint gyereket fogok szülni, leteszem a cigarettát, és nemfogok rá visszaszokni. van akaraterőm, tudom, tapasztalat. és a nikotin és kátrány kitisztul a szervezetemből évek alatt.
ja és a bőröm is szép, egyenletes, nem pattanásos, és ráncos sem vagyok.
ez annak szólt, aki elkezdte fikázni a dohányosokat. feltettek ide a kérdést, de nem provokálásból. tepedig provokálsz, 16: nemtom hanyas...
amikor anyukám még napi 1et(!) szívott, kipróbáltatta velem 14évesen, mondván, h inkább most, mint haveri társasággal. Azóta 1 slukkot se szívtam, mert undorító volt, elsőt nem tüdőztem, másodikat mondta h tüdőzzem le, kb 1 percig köhögtem tőle, és pfuj pfuj tiszta keserű lett tőle a "pofám":D
az meg a másik, h allergiás vagyok magára a füstre nagy mennyiségben, 1 idő után, szal irritál, ha mellettem vki, akár csak a buszmegben bagózik.
az már csak hab a tortán, h káros és drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!