Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Aki nem dohányzik az mért nem...

Aki nem dohányzik az mért nem dohányzik?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 16:24
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
92%
Mert rákot,tüdőtágulást,lassú vérkeringést,vér és regenerálódási problémákat,anyagi gondokat (pl ha vki napi 1-2 dobozt szív el naponta az 2 hónap alatt egy franciaországi repülőjegy ára...) okoz.Ráadásul sokan nem szeretik.A sárga fogakat,körmöket nem is említettem...+kellemetlen szag,hasonlók...Én nem dohányzom mégis élek,virulok,boldog vagyok.Ennyi...
2009. júl. 29. 16:28
 2/33 anonim ***** válasza:
91%
Nem akarok kifizetni egy vagyont azért, hogy büdös legyen a szám, daganatom legyen, ráncos, csúnya, pattanásos bőröm, károsítsam a környezetet, asztmás legyek, és 40 évesen ne tudjak felmenni a lépcsőn az emeletre.
2009. júl. 29. 16:29
 3/33 anonim ***** válasza:
86%
Mert egészségtelen, drága, büdös és undorító szokás.
2009. júl. 29. 16:31
 4/33 anonim ***** válasza:
85%
Elsősorban azért, mert nem látok benne semmi jót. Nem látom élvezeti cikknek, engem inkább kínozni lehetne vele. Büdös is, nagyon egészségtelen is...az ára is a csillagokban. Egyébként kiszámoltam, hogy ha valaki 40 évig csak azt a pénzt félreteszi, amit egy cigis elkölt, akkor azon akár egy lakást is tudna venni vagy 2-3 autót is tudna venni... Inkább azt kérdezném, hogy aki dohányzik, az miért dohányzik?
2009. júl. 29. 16:37
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Mert anyám dohányzik, és ha nincs meg a napi adagja, képes kivágni az utcára, hogy szerezzek neki valahonnan. Én nem akarok ilyen lenni. Egyébként már kipróbáltam, de csak azért, hogy megtudjam, tudok-e füstkarikát fújni. Tudok.. :)
2009. júl. 29. 16:45
 6/33 anonim ***** válasza:
31%

Érthető ha valaki nem dohányzik ez tényleg rossz szokás de ne mindig azzal érveljenek hogy sok pénz(ez olyan zsidó szokás) plusz mit keresnek dohányos fórumon nemdohányzók?

de gondolkodjanak már

most jön az h lepontoznak

2009. júl. 29. 16:45
 7/33 anonim ***** válasza:
42%

mert nem vagyok olyan fogyatékos hogy rászokom.Nem akarok egy undorittó ember lenni.Aztakarom hogy ragyogó fehér fogaim legyenek (amik megis vannak :D) szép körmeim és tovább akarok élni mint 50év és aztakarom hogy egésséges legyen a szervezetem plusz a körülöttem élő embereket meg akarom óvni ettől a nikotin szarságtól :D

Egészségesen élek és pénzt is takarítok meg vele :)

És ez nekem mind megvan :)

Mindigis undorottam a cigarettázó emberektől.

2009. júl. 29. 16:46
 8/33 anonim ***** válasza:
40%
16.46-nak te 1kis f"szopó köcs"g vagy és még hülye is 1dohányos fórumon fikázod becsmérled a dohányosokat szerintem te lehetsz fogyatékos amúgy szólok hogy nem sárgul a köröm a fog ha odafigyel rá az ember és igényesen törődik magával és pontozz csak le de hülye vagy
2009. júl. 29. 16:53
 9/33 anonim ***** válasza:
40%

nos, én dohányzom, és a fogaim szép fehérek :D a körmöm sem sárga.

sokat kell mennem a lépcsőn az kicsit télleg fárasztó, de van liftünk :D

anyagilag pedig megtehetem.

amint gyereket fogok szülni, leteszem a cigarettát, és nemfogok rá visszaszokni. van akaraterőm, tudom, tapasztalat. és a nikotin és kátrány kitisztul a szervezetemből évek alatt.

ja és a bőröm is szép, egyenletes, nem pattanásos, és ráncos sem vagyok.

ez annak szólt, aki elkezdte fikázni a dohányosokat. feltettek ide a kérdést, de nem provokálásból. tepedig provokálsz, 16: nemtom hanyas...

2009. júl. 29. 16:59
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

amikor anyukám még napi 1et(!) szívott, kipróbáltatta velem 14évesen, mondván, h inkább most, mint haveri társasággal. Azóta 1 slukkot se szívtam, mert undorító volt, elsőt nem tüdőztem, másodikat mondta h tüdőzzem le, kb 1 percig köhögtem tőle, és pfuj pfuj tiszta keserű lett tőle a "pofám":D

az meg a másik, h allergiás vagyok magára a füstre nagy mennyiségben, 1 idő után, szal irritál, ha mellettem vki, akár csak a buszmegben bagózik.

az már csak hab a tortán, h káros és drága.

2009. júl. 29. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!