Cigit adtam a 12 (lassan 13) éves öcsémnek. Nagy hülyeséget csináltam? Elmondjam anyukámnak?
Figyelt kérdés
18L vagyok az előbb feljött az öcsém és a barátja és lebuktak, cigit akartak lopni tőlem. leültem velük elbeszélgettünk miért meg stb. azt mondták, hogy az öcsém barátja is kipróbálta és ő is ki szerette volna. erre mondtam neki, hogy jöjjön ki velem és adtam neki 2 slukkot (az 1.t nem tudta letüdőzni azért adtam neki mégegyet). úgy voltam vele nehogy befulladjon vagy akármi ha most én nem adok neki akkor lemennek összeszedik az 1. dekket ha kiakarják próbálni úgyis kipróbálják. utána leültem velük elmagyaráztam nekik menynire káros, mutattam nekik dohányos vs nem dohányos tüdőket, száj és tüdőrákos képeket mondták, hooyg fuuj ők sose fognak, csak ki szerették volna próbálni, és meg is esküdött az öcsém, hogy nem fogja többször kipróbálni. nem tudom helyesen cselekedtem e:(2012. aug. 30. 13:50
11/15 anonim válasza:
Én dohányzás ellenes vagyok, de nem értek egyet azzal, hogy nem kell kipróbálni.
12/15 anonim válasza:
ha el is mondja mond azt hogy csak azért adtad hogy ne szokjon rá, és csak azért vetted hogy odaadd neki..
13/15 A kérdező kommentje:
jogos amit írtok hogy hülyén hangzik pont tőlem az oktatás de csak védeni akarom. szeretem,imádom, ő az életem, ölni tudnék érte. csak nem akartam hogy valahol az utcán szedjenek fel egy ki tudja ki szívta után... köszi a választ mindenkinek kivéve 1nek akinek a 10éves húga cigizik. azt inkább nem kommentálom.jogos, hogy csak kifogás miért szoktam rá de kellett az ideglevezetés akkor nagyon idegbeteg voltam mindig. azóta meghát..rászoktam
2012. aug. 30. 16:13
14/15 anonim válasza:
Anno,2éve nekem unokatesóm adott,hogy kipróbáljam!Igaz,azóta én is rászoktam.Egyik barátnőm 16évesen próbálta ki.Egyik "haverja" adott neki...Mint utólag kiderült,ő füves cigit kapott.Szóval szerintem jól tetted,én is helyesen cselekedtem volna.
15/15 anonim válasza:
Ha nem gyújtottad meg neki, akkor nem csináltál hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!