Tudnátok segíteni? 13 éves lány vagyok. Kb. ma éjfélig.
Figyelt kérdés
szóval ma valamiért szomorú vagyok, fogalmam sincs miért de annyira hogy sírtam egy csomót egész nap, nem tudom mi az oka. Van 2 szál cigim (haverok rám bízták) és életemben kb 3 szálat szívtam el, és ez a 2 szál már vagy egy hónapja nálam van mert nem akartam elszívni. Most viszont nagyon nagyon szeretném és azt tervezem hogy amikor a szüleim elalszanak, elszívom az erkélyen...tudom hogy nem helyes de nagyon el akarom szívni...beszéljetek le róla légyszíves!! pedig eddig még fel se merült az a gondolatom hogy elszívjam..én nem vagyok olya2012. aug. 15. 20:09
11/11 A kérdező kommentje:
igen.ma határoztam el hogy lerakom.
2016. febr. 2. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!