ontosan 11 hónapja cigizek...volt olyan hogy több hétig semmit de olyan is hogy egy nap 2-4szálat is. Ez régebben volt.
Most kb napi 1-2 szál.
És most láttam ilyen nagyon undorító képeket torok megszáj meg nyelv rákról meg fogakról és nagyon megilyedtem.
Attól amit csinálok lehet hogy ilyen lesz majd a szám?
Nem vagyok rászokva,nem azért csinálom,csak pl suli után jól esett 1-2 szál..megnyugtatott. De most nyáron csak akkor cigizem ha egy bizonyos barátnőmmel vagyok. De már nemet mondtam neki mert nem vagyok rászokva igy tudok nemet mondtani. Nyáron már biztos nem fogok de szetembertől tudom hogy elfogok szívni suli után egy szálat ha rossz napom volt.
A választ te magad is tudod,különben nem ijedtél volna meg!
és látod ebből is látszik, hogy csak "menőzésből" szívod suli után,mert otthon nem kell!
2012. júl. 16. 19:53
2/7 anonim válasza:
A tüdődön már most is látszik, csak ugye azt nem látod...
2012. júl. 16. 19:54
3/7 anonim válasza:
A cigi nem nyújt akkora élvezetet, mint amekkora kárt okoz!
Folytast csak, 30-40 éves korodban tüdőrák, az unokádat már nem is fogod ismerni!
2012. júl. 16. 19:57
4/7 anonim válasza:
megnyugtatlak, rá vagy szokva. csak még msot könnyebb lenne abbahagynod. Most döntsd el, hogy mit akarsz, ilyenkor még könnyű azt mondani, hogy soha többé nem cigizel.
2012. júl. 16. 20:11
5/7 anonim válasza:
Én azt mondom, ha te szerinted nem vagy rászokva, akkor nyugodtan elhagyhatod azt a napi 1-2 szálat is (vagy nem tudom pontosan mennyit szoktál szívni). Ha a nyári szünetben meg a barátnőd miatt cigizel, akkor elmondom, hogy az ilyen nem barátnő, ha rávesz, hogy cigizzél. Tedd le! Nem kell semmikor se egy szál. Legyen önuralmad, és ha rossz napod volt a suliban akkor inkább öntsd ki a szíved valakinek, de ne cigire gyújts. És igen, a cigizésnek következményei vannak!
2012. júl. 16. 21:55
6/7 anonim válasza:
Most tedd le. Én 13 éves korom óta cigizek, de 16 éves koromban lettem láncdohányos. Szóval óvatosan, és inkább tedd le. Ha még nem szívsz annyit, hogy pl napi 6-10 szál, simán elhagyhatod. Meg tudod csinálni. Ha pedig suli után ideges vagy, keress egy tök ártalmatlan dolgot erre, hogy megnyugodj. Összekapcsolhatod a megnyugvás érzését akár egy mozdulattal is.
2012. júl. 17. 16:05
7/7 anonim válasza:
Hulyeseg amit nehany elottem szolo irt. Sok ismerosom van aki mar 9 eves kora ota szivja minden nap, rendszeresen. Mara mar felnott 40-45 korul es elment tudo vizsgalatra es semmi baja nincs;) nem feltetlen igaz h kost nem fogod latni az unokaidat.. Mindenkinek mashogy reagal a szervezete ez van:) ha jol esik szivjad:)) legalabb nem leszel idegbeteg es szebben megy tobabb a napod:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!