Tudnátok segíteni? 13 éves lány vagyok. Kb. ma éjfélig.
13 éves kislány van. Elhiszem, hogy rossz napod van, szomorú vagy, de kérlek, ne gyújts rá!!!
Ezzel a két szál cigivel is elkezdődhet egy visszafordíthatatlan állapot. Inkább nézz mulatságos videókat, vagy olvass a neten vicceket, vagy olvass egy vidám könyvet, csak egyet ne tégy: Ne gyújts rá! Annyira kicsi lány vagy még. El fog múlni ez a rossz hangulat. Bujj oda édesanyádhoz, adj neki és te is kérj tőle egy puszit. Öleld át, hogy feltöltődj szeretettel. Holnapra megint minden szép lesz, meglátod!
Gondolj arra, hogyha ezt megteszed, akkor függővé válsz, és egész életedbe bajok lesznek vele.
Vannak olyan emberek akik naponta egy dobozzal, vagy kétnaponta eggyel elszívnak, és azt számítsd ki hogy mennyi pénzt költöttek el emiatt.
Nagyon nem éri meg hosszútávon, tüdőrákot tudsz kapni, meg számos ilyen betegséget.
Főleg ilyen fiatalon ne csináld, még fejlődés alatt van a szervezeted semmi jó következménye nem lesz.
Te magad döntsd el.
Igazából én is csak annyit tudok mondani, hogy 1-1 száltól nem lesz bajod. DE a cigi nem old még semmit, aki nem dohányzik azt a cigi nem nyugtatja le szerintem. Az hogy sokat sírdogálsz mostanában az teljesen normális, tini korban vagy, változol, tombolnak a hormonok. Felőlem elszívhatod azt a szál cigit, de én inkább azon aggódnék, hogy megéri e bújkálni a szüleid előtt. Én mikor szomorú vagyok megnézek egy vicces állatos videót vagy egy szép mesét, ami kedves a szivemnek, ez jó érzéssel tölt el és megnyugszom. Javaslom te is tedd ezt. :-)
23N
nekem is vannak ilyen napjaim néha!! de nem szívok cigit h jobb legyen!! semmivel nem lesz jobb! én 15 leszek. sírd ki magad! nézz meg 1 vígjátékot, vagy a kedvenc sorozataidat. a hobbid is sokat segít... az én 1ik hobbim az olvasás. bebújok az ágyba és addig olvasok amíg homályosak nem lesznek a betűk. nekem bortokomban van pár szál és néha barátokkal megesik h én is szívok de ha 5 van bennem!!! nemjó!! csak kösd le magad vmivel!!!
amúgy lehet h hülyén fog hangzani de a hormonok teszik!
én voltam úgy h legszebb időszakolmba elbúcsúztunk a barátommal a ház előtt, szokásos csók és ahogy beléptem a házba elkezdtem bőgni! van ilyen, de a lényeg h leküzd!
gondolj arra ha mégis kimész az erkélyre azzar a 2 szállal, hogy ha most rágyújtasz akkor azzal csak a gyengeségedre mutatsz csak rá!!
ennyit tudtam mondani! remélem segített valamit!
Szerintem meg nyugodtan kimehetnél elszívni. Lehet megköveztek, de semmi baja sem lesz attól a két száltól. Lehet megkönnyebbülne és elmenne aludni a fenébe.. :)
Ha nem tudjátok hogy milyen rászokni és hogy lehet csak a cigis dobozok oldalán olvassátok a sok "részben igazságot" akkor inkább ne írjatok.
Neked meg 13 évesen lehetne annyi eszed hogy eldöntöd mit akarsz. Semmi bajod nem lesz ha elszívod azt a 2 szálat, senki sem fog megverni, kitagadni vagy megbélyegezni egy életre.. :) Bár ha nem szívod el akkor se :)
TecCcik vagy sem, a dohányzást ha nem visszük túlzásba akkor nem kínként kell felfogni, hanem örömforrásként.
Szóval rászokni ennyitől biztos nem fogsz, Én is elszívtam már több száz szál cigit mégse éreztem soha hogy hűha, de jó lenne rágyújtani, csak akarat kérdése, viszont tény hogy nem old meg semmit :)
Azért remélem megírod hogy hogyan döntöttél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!