Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 17 éves lány vagyok, el...

Nexxxt82 kérdése:

17 éves lány vagyok, el akarok kezdeni cigizni. Melyik márkájú cigivel kezdjem? Melyik az, amelyik gyenge, de mégis jó az aromája?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 15:32
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
63%
Más motivációt egyszerűen nem tudok elképzelni, hogy miért akarsz mindenáron rászokni! Mert ezekszerint nem a haverok kínálgatása miatt szoktál rá, mert akkor nem kéreezősködnél.
2012. aug. 22. 15:12
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

17 éves. lány. cigizni akar?!

...

aranyom, ma már inkább gáz a cigi, mintsem menő.. :D plusz a leheleted is gusztustalan büdös lesz, a sárga fogak és tüdőrákról nem is beszélve.. de sok sikert (:

2012. aug. 26. 18:41
 33/37 anonim ***** válasza:
85%
Gratulálok a hülye p*csa barátnőidnek..."Értelmes" szüleitek lehetnek, minden esetre...
2012. szept. 5. 18:26
 34/37 anonim válasza:
100%
nagyon rosszul teszed ha belekezdesz... ilyet mégcsak nem is hallottam, hogy valaki el akar kezdeni cigizni és erre a kérdésre még normális válaszokat is vár... mér bocsi de egyáltalán nem értelek
2012. szept. 26. 17:33
 35/37 anonim ***** válasza:
Kérdező! Elkezdted végül a cigit? Milyet szívsz, mennyit? Jól esik? Én régóta cigizek és jól esik. Cigizzünk együtt :)
2013. szept. 17. 23:04
 36/37 anonim ***** válasza:

Remélem nem kezdted még el! Amúgy mi a jó együtt bagózni egy tökismeretlennel?

Az együttcigizésnek önmagában nincs értelme, csak akkor nyer értelmet, ha ez ürügy pl. a munkaidő megszakítására, vagy egy kis pletykálkodásra!

2013. szept. 18. 00:35
 37/37 anonim ***** válasza:
Vagy rohadt sok zsebpénzed van, vagy hülye szüleid, akik erre adnak pénzt!
2013. szept. 18. 00:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!