Nexxxt82 kérdése:
17 éves lány vagyok, el akarok kezdeni cigizni. Melyik márkájú cigivel kezdjem? Melyik az, amelyik gyenge, de mégis jó az aromája?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 15:32
31/37 anonim válasza:
Más motivációt egyszerűen nem tudok elképzelni, hogy miért akarsz mindenáron rászokni! Mert ezekszerint nem a haverok kínálgatása miatt szoktál rá, mert akkor nem kéreezősködnél.
32/37 anonim válasza:
17 éves. lány. cigizni akar?!
...
aranyom, ma már inkább gáz a cigi, mintsem menő.. :D plusz a leheleted is gusztustalan büdös lesz, a sárga fogak és tüdőrákról nem is beszélve.. de sok sikert (:
33/37 anonim válasza:
Gratulálok a hülye p*csa barátnőidnek..."Értelmes" szüleitek lehetnek, minden esetre...
34/37 anonim válasza:
nagyon rosszul teszed ha belekezdesz... ilyet mégcsak nem is hallottam, hogy valaki el akar kezdeni cigizni és erre a kérdésre még normális válaszokat is vár... mér bocsi de egyáltalán nem értelek
35/37 anonim válasza:
Kérdező! Elkezdted végül a cigit? Milyet szívsz, mennyit? Jól esik? Én régóta cigizek és jól esik. Cigizzünk együtt :)
36/37 anonim válasza:
Remélem nem kezdted még el! Amúgy mi a jó együtt bagózni egy tökismeretlennel?
Az együttcigizésnek önmagában nincs értelme, csak akkor nyer értelmet, ha ez ürügy pl. a munkaidő megszakítására, vagy egy kis pletykálkodásra!
37/37 anonim válasza:
Vagy rohadt sok zsebpénzed van, vagy hülye szüleid, akik erre adnak pénzt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!