Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 17 éves lány vagyok, el...

Nexxxt82 kérdése:

17 éves lány vagyok, el akarok kezdeni cigizni. Melyik márkájú cigivel kezdjem? Melyik az, amelyik gyenge, de mégis jó az aromája?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 15:32
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz elkezdeni cigizni? Ez a legnagyobb baromság. Cigizni nem elkezdeni szoktak, hanem rászokni, azaz csak kipróbálja az ember, és utána már nem tud leszokni róla. De te direkt akarsz függő lenni?

Miért akarsz rászokni! Attól, hogy az összes barátnőd cigizik, attól még ne tedd. Legyen több eszed!

Szívj el a legerőssebből 2-3 szálat, majd menj haza, haa szüleid otthon vannak, így megérzik rajtad a bagóbűzt, és jól remélhetőleg jól helyreraknak, és megvonják a zsebpénzedet.

17 évesen még tanulsz, remélem a szüleid nem adnak pénzt bagóra, te meg ne legyél annyira hülye, hogy ezért melózzál!

Menj rá egy utazási iroda honlapjára, és keresd ki a kedvenc országodba szóló utazási ajánlatokat. Majd szugerád be magadnak, hogy ha cigizel, akkor ide nem jutsz majd el! Vagy menj be a plázába és költs el minél több pénzt, hogy ne fussa cigire.

2012. aug. 19. 00:28
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
" El akarok kezdeni cigizni " ???? Ne haragudj, de ne legyél már ennyire buta.. ez egy szenvedély betegség, nem pedig jó muri.. Rákot okoz..nem egy ismerősőm halt már bele, ráadásul gusztustalan ha egy nő büzlik a bagó szagtól, egyszerűen visszataszitó, ki akar megcsókolni egy olyan lányt akinek büdös füst szagu a szája?! szerintem nem sokan..
2012. aug. 20. 20:00
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát tudok gratulálni, 5 év után sikerült leszoknom, mert nekem is már fájt a torkom, nem tudtam sportolni. Nem éri meg!!! De ha neked ez kell. Egyáltalán nem menő...csak szólok, soha nem is volt divatos...
2012. aug. 20. 20:23
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

van egy ismerösöm olyan büdös a szája hogy felfordulsz töle ha beszélsz vele...mind a cigitöl van..undorító,még a böre is rusnya lett töle! Ne cigizz,jobban teszed ha nem szívsz egyet sem!

Nexxxt82 te nem 30 éves vagy már különben? :) csak a neved alapján kérdezem :) mert ez olyan butus kérdés már....

2012. aug. 20. 20:31
 25/37 anonim ***** válasza:
84%
háháhá,el akar kezdeni cigizni,de menő aztaaa....figyelj ezt nagyon rosszkor találtad ki,már semmiylen szórakozóhelyen nem lehet cigizni és tényleg eléri majd az 1000ft/doboz árat ha véletlen pangani fog a tüdőd majd ott sirsz mindenkinek egy szál cigiért....ne alázd meg magad...
2012. aug. 21. 15:54
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

# 21/25 tegnapelőtt 00:28

Én is ugyanezt mondom.Inkább b*szd el a pénzed ruhára meg cipőre, vagy vegyél valami f*sza rucit de ne cigire költsd!

2012. aug. 21. 18:11
 27/37 A kérdező kommentje:
Drága válaszadók! Nem oktatást kértem, hogy miért rossz a cigi, hanem kérdeztem, hogy melyikkel kezdjem! Vili?
2012. aug. 22. 08:28
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Akkor vegyel amit akarsz vazze....

Majd ajanlanak neked a nagyonmeno haverjaid :D

Megmajd amire penzed is lesz naponta..olyat szivsz :D

De nem 18-tol vehetsz cigit?

2012. aug. 22. 09:34
 29/37 anonim ***** válasza:
77%

ez egy kamu kerdes....

miert kellene hozza irjad hogy hany eves vagy a kerdeshez..nemtokmindegy...jo hogy nem irtad oda,hogy budapesti lakos,szingli,barna haju,kek szemu.........

kulonben meg 30 eves vagy nexxxt82!

hahah ezt beszivtad....

2012. aug. 22. 11:25
 30/37 anonim ***** válasza:
84%
Megzzsaroltak, hogy agyonlőnek, ha nem költesz el havi 10 000-et cigire?
2012. aug. 22. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!