Félek hogy feladom de valyon mit tehetnék?
NE DOHÁNYOZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezzel most elég motiváció adtam? :D
Nem tudom mennyi ideje dohányzol. Ismerősöm úgy tudott leszokni a dohányzásról,hogy mikor rájött az érzés helyettesítette valamivel. Ő például folyamatosan rágót vett a szájába.
Nehéz úgy letenni,hogy ilyen a társasági köröd,de biztos volt indokod arra,hogy azt mondd neked ez többé nem kell.
Keress valamit ami motivál erre.
Nálunk a családban nem egy személy halt meg tüdőrákba...került kórházba szívműtétre a dohányzás miatt,így nekem eszembe sem jut még egy szálra sem rágyújtani.
Amit cigarettára költenél pénzt,azt gyűjtsd össze. Az is lehet egy motiváció,hogy mennyi pénzed marad meg ha nem arra költöd. Ma már egy doboz 600 Ft-nál kezdődik. :S
Sok sikert és kitartás!!! :) Menni fog...csak légy határozott és ne add fel könnyen!
óóh bocsi :D kihagytam azt,hogy a valyon az VAJON!!!!!!! :)
Bocs,de ez idegesített :D
További szép estét!
mosolyt csaltál az arcomra. utolag azon gondolgozom hogy néznél ki fülig érő mosojjal.
am melesleg te tudsz írni. na és én meg tudok olvasni XD
Bordó sopianae cigaretta... Nem olcsó mulattság,bár sok embernek nem okoz gondot ilyenekre költeni a pénzt.
A chips nem rossz ötlet. :D A biztonság kedvéért vennék 2 zacskóval,ha haza fele úton elfogyna legyen otthonra is valami. :D
Szerintem ez a rágó dolog sem rossz ötlet. :)
Patikába lehet kapni minden féle ilyen segítő cuccot,bár én azokban nem hiszek és felesleges pénzkidobásnak tartom.
Nem nézem az olimpiát..Meccset pedig csak az EB ideje alatta néztem. :D
Örülök,hogy mosolyt csaltam az arcodra. :D Tényleg sok kitartást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!