Dohányoztok? Nemet és kort írjatok ja és, hogy mióta?
Figyelt kérdés
Én kb 12 éve cigizek de naponta nem megy el egy dob cigi 3-4 nap, persze ha iszok akkor elszívok egy dobbal! Kék Multi vagy kék szofi vagy kék Philips Morris vagy kék Camel - mostanában ezt szívom! Bond cigit azt kifejezetten nem szeretem persze, ha megkínálnak akkor elszívom régen szívtam viceroyt is de mivel most már egy árba van szinte a felsorolt cigik közt így nem veszek olyat! 24F2012. aug. 6. 18:31
21/32 anonim válasza:
14 éves korom óta napi 1-2 doboz, erős cigi, olcsótól a drágáig mindenféle. 25f
22/32 anonim válasza:
Igen. Olyan tél óta fél évig kb alkalmi dohányos voltam de 3hónapja stabilan, az elején csak napi 3-4 szál ment el de mióta több a dohányos haver elmegy napi 8-10 minimum. 16/f
23/32 A kérdező kommentje:
KI MIT SZÍV? MÁR 2X LE IRTAM EZT IS ÍRJÁTOK MEG! NA DE MINDEGY! XDD
2012. aug. 6. 19:07
24/32 anonim válasza:
Rózsaszín Pall Mall,napi 5 szál kb.Régen napi 1 doboz volt:hosszú kék GoldenGate,kék Viceroy,kék Szofi,kék Multi és minden más,ami kék.Dunhilt csak ritkán vettem,de abból is kéket.Szerettem még a fekete Marlborot,az tök jó vaníliás.
25/32 anonim válasza:
Nem, nekem fontos az egészségem.
26/32 anonim válasza:
Még mikor iskolába jártam jobban szívtam. Haverom szokott rá, aztán kínálgatott...
Most már 1-2 hónapja nem cigizek. Akkor se valami sokat, napi max 6-7 szál délelőtt 12-13 -ig, mert nemtudták itthon.
Töltöttől egészen a Camelig. Általában Bond, Kék LD, Viceroy ment.
28/32 anonim válasza:
Havonta 2 doboz, 1,5 éve... 18/F Nem akarok leszokni.... Szürke Dunhill switch és Marlboro flavour note
29/32 anonim válasza:
20/f nem és csak 1x beleszívtam de nem tüdőztem le szóval soha :)
30/32 anonim válasza:
21 f 12 évesen kezdtem 9 éve dohányzom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!