Ez így rendben van?
Figyelt kérdés
egy 0,5ös ld-t szívtam és nagyon elkezdtem szédülni tôle. annyira, mintha részeg lennék. olyan szar volt, letüdôzni is alig tudtam. életem elsô cigije volt. ez normális, hogy elszédülök? lehet, hogy csak túlságosan izgultam? 17/L2012. júl. 24. 23:58
1/10 anonim válasza:
ez a normális reakció azért szédültél mert a nikotin összeszűkítette az ereider.
2/10 anonim válasza:
Ez így nagyon rendben van. Remélhetőleg ezután már nem kapsz kedvet a dohányzáshoz.:)
3/10 A kérdező kommentje:
azért nem hiszem, hogy egy szál cigi azonnal szûkítene bármit. és igen. kicsit elment a kedvem :D
2012. júl. 25. 00:09
4/10 anonim válasza:
Hiddel én dohányzom és az elején pont azért tetszett meg mert beszédültem tőle (összeszűkültek az erek) és jó érzés volt de a részegséggel ellentétben nem kellett órákat várni míg kijózanodok csak szívni egy kis friss levegőt és nem szédültem tovább (az erek visszatértek a normál állapotba. 1. voltam
5/10 A kérdező kommentje:
nah értelek. de sztem csak az lehet, hogy az agy nem kap elég oxigént.
2012. júl. 25. 00:15
6/10 anonim válasza:
énis ezért szoktam rá, mert beszédültem, teljesen ellazultam :D de amúgy fúj cigi.
7/10 Zsizsik666 válasza:
Milyen fúj cigi, tök jó érzés egy idő után még jobban beszédülsz. akkor már kellemesen. aztán meg szívod a nikotinéhség miatt. Egészséges, jó szokás. Mivel az ember képes rá, hogy cigizzen, ezért ez teljesen helyénvaló, nyilván a virágoknak és az állatoknak egészségtelen. A szervezetnek sok nikotinra van szüksége. az orvosok is bevallották csak nem hangozatatják. A túl sok oxigén is káros az agyra.
9/10 anonim válasza:
az állatok is tudnak cigizni, csak ők hamarabb halnak bele. ha olyan sok nikotinra lenne szükséged, akkor, egyrészt
akik életükben nem jutottak nikotinhoz, miért élnek átlagosan sokkal tovább? Meg, akkor miért nem veszel tömény nikotint, mondjuk féregírtókat, azt bepuszilod, és el leszel látva nikotinnal, nem?:D
10/10 anonim válasza:
mondjuk aki az ezotéria témakörben tevékenykedik, és szellemeket képzel maga köré, annak a szavára túl sokat nem kell adni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!