Büszke dohányos vagytok! Ki van még így?
Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 20:12
11/13 anonim válasza:
én szégyelem magam..több barátnőm is megszolitott már.le is fogom tenni!
12/13 anonim válasza:
Mire vagy büszke? Hogy bármi kis stressz ér és egyből remegsz a cigidért? Vagy csak úgy teljes az étkezés, ha utána rágyújtasz? Meg a reggeli cigi, kávéra is szükséged van. Cigi nélkül sokkal könnyebb túl lenni stresszes helyzeteken, minden csak felfogás kérdése. Lassan egy hete nem gyújtottam rá!
13/13 anonim válasza:
nem dohányzom de ha tenném is nem lennék büszke rá. majd ha gyerekeid lesznek is dohányzol? büszkén beléjük neveled mint családi örökséget? "fiam aki nem mérgezi magát gyáva ember!"? szerencsére több a józan és értelmes ember mint az ilyen macsó hé haver dohányoz, drogozz alkoholizálj akkor leszel menő söpredékek.
nem azt becsmérlem aki csak úgy dohányzik. megesik. rászokik az ember jóesetben később leszokik. a nővérem párja is dohányzik. hamarosan gyerekük lesz. de sose otthon vagy a nővérem közelében. nem mérgezi a környezetét. és ez a büszke vagyok rá kijelentés meg a legújabb macsós hülyesége valakinek. nem értem hogy lehet arra büszkének lenni hogy naponta sorvasztod el a saját fizikai valód ölöd a tested.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!