A bűvös napi 2 szál. Lehet ellene tenni?
Érdemes lenne. Az a 2-3 szál naponta nem olyan egészségtelen mint az egy doboz, de ettől még ugyanúgy egészségkárosító.
Igazából Te tudod, érdemesnek látod e leszokni róla. Tüdőrákot, érszűkületet okoz. Bár általában az erős dohányosoknál fordul elő, hogy mondjuk emiatt mindig vagdosni kell a végtagjaikból.
De pl. az impotenciára 2 cigi mellett is van esélyed.
Ha nem sajnálod rá a pénzt, meg nem félsz a későbbi betegségektől(magyarán mersz kockáztatni) akkor nem baj, hogy szívod.
Igazából furcsa, hogy a dohányosok úgy gondolják, ha csak 2-t szívnak el (vagy 3-at) az még nem károsít. Dehogynem! Ha valaki drogozik, az is bármilyen mennyiségben káros csak nagyobb mennyiségben előbb ütközik ki.
én tőlem nemrég kérdezte az orvosom h mennyi cigit szívok naponta. (kardiológus) mondtam neki h kb 2-3at. aztmondta h azmég nem baj.
sztem ha jólesik az a 2 szál, nemkell h leszokj róla, főleg h narancssárga, az nemis olyan erős, nameg az a napi 2 szál...tök egészségesen sem élsz majd annyi ideig, amígy az a 2 szál vmi maradandó problémát okozna. azaz, előbb halsz meg természetes halállal, mint vmi tüdővészben a napi 2 cigidtől.
szerintem ha meg tudod állni hogy ne szívj többet, akkor a kevesebb is menne. Próbáld ki, hogy csak egyet szívsz.
Nem értek egyet azzal, hogy a napi 3 szál nem egészségtelen. Szerintem minden egyes szál az. Ez nem azt jelenti, hogy én soha nem dohányzok, mert alkalmi dohányos vagyok. Buliba néhány (4-5) szálat én is elszívok.De ha megtudod tenni akkor állj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!